BMW počeo prodaju novog X4 u Srbiji

14. Sep 2018

BMW X4
Najnoviji BMW model donosi sve osobine X modela - sportsko elegantni izgled kupea i izuzetne performanse, ujedno pružajući izuzetan komfor. Novi model je 81 mm duži od prethodnog i 37 mm širi, a takođe je i 3 mm niži. Od lansiranja prvog modela BMW X4 pre samo četiri godine, širom sveta prodato je više od 200.000 primeraka ovog automobila.

Zahvaljujući snazi od 353 KS i obrtnom momentu od 500 Nm (podaci za X4 M40i) - novi BMW X4 je automobil koji pruža izuzetne performanse. Prodaja u Srbiji zvanično je počela, a automobili su dostupni za test u svim ovlašćenim salonima.

„Novi BMW X4 kombinuje robusnost X vozila sa mišićavom snagom sportskog automobila.“ rekao je Adrijan van Hojdonk, šef odeljenja BMW Group Design.

Unutrašnjost automobila je ujedno i sportska i elegantna, enterijerom dominiraju udobna sedišta izrađena od najkvalitetnijih materijala kao i multifunkcionalna instrument tabla sa Black Panel tehnologijom i dijagonalom od 12,3" omogućava veoma impresivan doživljaj vožnje. Ima tri različita moda i njihovi specifični prikazi – svaki od njih ima sopstvenu shemu boja i grafički stil – Eco Pro, Comfort i Sport. Takođe, BMW X4 poseduje jedan od najinteligentnijih sistema za asistenciju vozaču, Driving Assistant Plus kao i BMW Head-Up Display u punom koloru.

Više o modelu i zakazivanje test vožnje na www.bmw.rs.


Ime i prezime
Komentar