Nagradna akcija na EKO benzinskim stanicama

09. Oct 2019

EKO Smile klub

Šestu godinu zaredom, EKO Smile program nagrađuje poverenje svojih potrošača, donoseći im brojne poklon proizvode i pogodnosti prilikom kupovine na EKO benzinskim stanicama. Svaku posetu nekoj od 56 EKO benzinskih stanica u Srbiji, nastavlja da nagrađuje poenima, a sakupljeni poeni mogu da se zamene za korisne i vredne poklone, jer je stigao novi Smile katalog za jesen/zimu 2019. i važi do 31. marta 2020. godine. 

 

Mnogo atraktivnih  poklona - od proizvoda za kuću i automobil, preko alata, uređaja i igrački do aranžmana za putovanja, čekaju vozače - članove Smile kluba. Poklon proizvodi preuzimaju se zamenom odgovarajućeg broja Smile poena uz doplatu od samo 1 dinar. Iz ponude izdvajaju vrhunsku kolekciju višenamenskih alata, moderne i vintage male kućne aparate, edukativne igračke za najmlađe, ali i savremene uređaje neophodne svim vozačima. 

 

O popularnosti Smile kataloga kod vozača i kupaca govori podatak da se svakog meseca putem Smile programa preuzima 25.000 poklon proizvoda. 

 

Novi kataloga može da se preuzme na najbližoj pumpi, a svi novi proizvodi mogu da se pogledaju na www.ekosmileklub.rs ili putem Smile aplikacije. 


Ime i prezime
Komentar