Nissan NV300 verzija za kampere

11. Jun 2018

Nissan NV300 CamperNissan NV300 za kampereNissan NV300 za kampereNissan NV300 za kampere


Kada je Mini rešio da jedan svoj model prilagodi potebama zaljubljenika u priprodu i kamperima, onda ne čudi što je taj trend obuhvatio i proizvođače poput Mercedes-Benza, Citroena..., a sada je izašao i Nissan sa svojom ponudom.

Na sajmu automobila u Madridu (Madrid Motor Show), Nissan je predstavio svoju ponudu za predstojeću letnju sezonu u formi dva kampervana: NV300 Camper i e-NV200 Camper.

Ovi kamperi, kao osnovu koriste već poznate modele Nissan NV300 i e-NV200.

Nissan NV300 Camper predviđen je za prijatan odmor četiri osobe ili četvoročlanu porodicu, a unutrašnjost je potpuno opremljena i može da se konfiguriše prema željama i potrebama korisnika. Za pogon koristi 1,6-litarski trubodizel motor.

Poznato je da Nissan, kao i većina proizvođača automobila, polako napušta dizel motore i okreće se električnom pogonu. Za ekološki osvešćene korisnike pripremljen je e-NV200 Camper.

Nissan e-NV200 Camper pruža komforan smeštaj za dva putnika, koji žele da uživaju u prirodi, bez zagađivanja. Kompaktna baterija kapaciteta 40 kWh može da obezbedi autonomiju od 200 do 300 km, što može da bude sasvim dovoljno za godišnji odmor.

Ovako prerađena vozila, za sada mogu da se kupe samo u Španiji, ali je sasvim sigurno da će interesenti da se nađu širom Evrope.


Ime i prezime
Komentar