Novi Subaru Forester e-Boxer stigao u Srbiju

14. Jan 2020

Subaru Forester e-Boxer
Prvi primerci modela Subaru Forester e-Boxer, koji je nedavno proglašen za najbolji automobil u klasi - “Best in Class Cars of 2019”, u klasi malih Off-Road/MPV modela u izboru Evropskog programa kontrole novih automobila (EuroNCAP), stigli su u Srbiju.

Novi Subaruov hibridni automobil, koji za pogon koristi kombinaciju 2.0-litarskog četvorocilindarskog benzinskog motora i elektro-motora, deli prepoznatljiv DNK sa ostalim modelima u gami. Tu spadaju poznati simetrični pogon na svim točkovima i izuzetne off-road mogućnosti koje, uz klirens od 220 mm, pruža unapređeni X-mode sistem, koji kroz dva režima rada prilagođava vožnju vremenskim uslovima i kvalitetu podloge.

O više detalja o modelu Subaru Forester e-Boxer, ali i ostalim modelima u ponudi, zainteresovani mogu da se upoznaju već sada, prilikom posete Salonu koji se nalazi u Zemunu, a zvanična promocija modela Subaru Forester e-Boxer, čime će se i ozvaničiti dolazak natržište Srbije, održaće se uskoro.  Najavljuju iz firme Nicos C. Kattamis Serbia & Montenegro ovlašćenog distributera automobila ovog japanskog proizvođača za Srbiju.


Ime i prezime
Komentar