Škoda Srbija ostvarila veliki napredak

30. Jun 2020

Milenko Kostić sa Škodinom nagradom
Dodela priznanja Importer of the Year, koja se svake godine održava u češkoj prestonici, ove godine je po put održana online. Predstavnici svih zemalja sveta putem video veze pratili su ovaj događaj. Pored izbora za uvoznika godine, dodeljene su nagrade i za segment prodaje, postprodaje, zadovoljstvo klijenata, inovacije i ukupni napredak u poslovanju.

Za uvoznika 2019. godine izabrana je Rusija, a među nominovanim zemljama našle su se još Češka, Italija, Nemačka i Poljska.

Srbija se na osnovu postignutih rezultata u 2019. godini našla među nominovanim zemljama u čak dve kategorije. Jedna od pet nominovanih bila je u kategoriji Prodaja, a u kategoriji Napredak u poslovanju našla se na trećoj poziciji.
 
„Drago mi je da je trud koji ulažemo prepoznat. Srbija nije zemlja koja se često nalazila na listi nominovanih i zato bih se zahvalio svom timu, jer su dali svoj maksimum. Posebno mi je drago što smo baš u ovoj kategoriji - Napredak u poslovanju osvojili nagradu, jer je to znak da smo na pravom putu“, istakao je Slobo Spasović, direktor kompanije Autočačak.


Ime i prezime
Komentar