Isidora i Renault Megane

anaIsidora (1991.) je iz Beograda, student pravnog fakulteta i radi u marketinškoj agenciji. Ambicije su joj da radi u struci kada završi fakultet i da se bavi modelingom sve dok može. Misli da lepo kuva. Visoka je 176 cm, ima 53 kg, u horoskopu je devica. Modni stil uvek je uskladen sa prilikom, trudi se da bude jedinstven. Voli uvek da pogleda sta nude domaci kreatori. Boje koje dominiraju u njenoj garderobi su bež, braon i bela. Parfem koji koristi je iz linije Karoline Herera. Omiljeni sport je odbojka. Navija za Crvenu Zvezdu. Omiljeni cvet je kala, nije baš ljubitelj životinja. Volela bi da upozna Princa Harija. Putovanja su joj strast tako da joj nije toliko važna destinacija koliko samo putovanje. Facebook i you tube su sajtovi koje posecuje. Na pitanje koju muziku sluša, odgovara „svi se cude kada vide šarolikost mojih play lista!“ Pesma koju najradije pevuši je Portret mog života, Ðorda Balaševica.

Najradije jede paste i pije belo vino, zelene jabuke su njeno omiljeno voce. Srecan broj nema, a srecan dan je iskljucivo petak. Knjiga koju preporucuje je Sto godina samoce, G.G. Markesa. Najmudrije što je cula: Prvo te ignorišu ,onda ti se smeju, onda se bore protiv tebe i ti na kraju pobediš. Omiljeni filmovi Apartan i Kišni covek. Omiljena filmska glumica je Odri Tatu. U slobodno vreme citam, kafeniše, izlazi... Životni moto: I posle svega sutra je novi dan. Uspeh je ostati odan pravim vrednostima u ovo izopaceno vreme. Divi se istrajnosti i doslednosti. O muškarcima ne misli.
Idelna veza je sveto trojstvo – iskrenost, poverenje i poštvoanje (ljubav). Muškarac iz snova je sposoban, iskren, svestran, inteligentan i vredan. Sitnice je cine srecnom. Idealno mesto na kojem bi živela je Gardoš u Zemunu. Voli da prica o knjigama. Ne voli kišobrane. Retko cega se plaši.

KANDIDATKINJE 2012