Škoda Superb Combi stigao u Srbiju

16. Oct 2015

Škoda Superb CombiŠkoda Superb Combi


Auto Čačak, uvoznik automobila marke Škoda organizovao je za automobilske novinare promociju novog modela u gami ovog češkog proizvođača automobila -  Superb Combi. Ovim je Auto Čačak označio i početak prodaje Škode Superb Combi na  našem tržištu.

Nekoliko meseci nakon premijere novog Superba limuzine Škoda je na Salonu automobila u Frankfurtu predstavila i karavan verziju ovog modela, koja je sada stigla  u Srbiju.

Karavan srednje klase spaja emocionalan dizajn s vrhunskom tehnikom i izuzetnom ponudom prostora. Kao i limuzina tako i Škoda Superb Combi dotiže novi nivo kada su u pitanju dizajn i tehnika. Na impresivan način prenosi izražajan dizajn limuzine na karoseriju dinamično elegantnog karavana srednje klase. Na bazi inovativne MQB tehnologije Škoda je uspela da istovremeno razvije i najbolju ponudu prostora u segmentu. To se u istoj meri odnosi i na neobično prostranu unutrašnjost i na prtljažnik. Ukupni volumen utovara prtljažnika ima skoro 2.000 litara - vrednost, koja može da se nađe samo u gornjoj srednjoj klasi.

 

Škoda Superb Combi

Škoda Superb Combi preuzela je uzbudljiv dizajn studije Škoda Vision C. Rezultat su jasne linije i savršene proporcije, suverene i emocionalne kao nikada pre.

Unutrašnjosti automobila definiše jedinstvo savijenih linija, izuzetno kvalitetnih materijala i maksimalna udobnost u vožnji. Novi Superb Combi nije samo veći i prostraniji nego pre, već zahvaljujući brojnim udobnim elementima postaje mobilno mesto za odmor. Bez razlike da je reč o vozaču, suvozaču ili putnicima na zadnjim sedištima, svi mogu satima potpuno opušteno da uživaju i na dužim putovanjima.

Škoda Superb Combi bolje vrednosti ostvaruje i kada se radi o potrošnji goriva i emisijama štetnih gasova. Novi model troši i emituje čak 30 odsto manje goriva odnosno emisija CO2 u odnosu na svog prethodnika. Istovremeno je povećana snaga za 20 odsto. Za tri motora na raspolaganju je pogon na sve točkove. 
 

Škoda Superb CombiŠkoda Superb Combi


Ime i prezime
Komentar