Nadežda i Renault Koleos

anaNada (1990.) je beograđanka, završila je Srednju muzičku školu, studira Megatrend. Amaterski se bavi glumom. Sarađuje s modnom agencijom Fox, učestvuje na izborima lepote i zaštitno je lice Zekstre. Visoka je 176 cm, ima 65 kg, u horoskopu je ovan/jarac. Ambicije su joj da završi fakultet i da upiše master.

Modni stil je klasičan, crna i krem su omiljene boje, modni kreator Dragana Ognjenovic. Armani je parfem koji koristi. Omiljeni sport je odbojka, navija za Crvenu Zvezdu. Volela bi da upozna Breda Pita. Želela bi da otputuje na Tajland. Omiljena životinja konj, a cvet kala. Facebook je sajt koji redovno posecuje. S obzirom na muzicko obrazovanje sluša i peva sve. Najradije jede srpsku hranu i pije ono što uz to ide, omiljeno voce su jagode. Srecan broj je 8, a dan cetvrtak. Knjiga koju preporucuje je Sofijin svet. Omiljeni film je Kazablanka, dok glumaca koje rado gleda ima dosta. Kada ima slobodnog vremena svira klavir i bavi se manekenstvom.

Životni moto: Zdrav život, naporan rad. Uspeh je da radi ono što je cini srecnom. Divi se srecnim brakovima. O muškarcima ne misli ništa posebno. Tolerantnost stvara idealnu vezu. Crne oci, taman ten - muškarac iz njenih snova. Prijatelji isticu samo jednu osobinu – tvrdoglava. Porodica je cini srecnom. Idealno mesto na kojem bi živela je Barselona. Voli da prica o filmovima. Ne voli drogu. Plaši se ajkula.

KANDIDATKINJE 2012