Salon automobila u Beogradu

Kultni roadster svetski automobil

Ideja dizajnera bila je da stvore automobil koji izgleda kao skulptura i nameće utisak da je čak i kad stoji, u svakom trenutku spreman za oštar „skok“.

Stelvio Quadrifoglio najbrži serijski SUV

Stazu Nordschleife od 20,7 km, prešao je za rekordno vreme od 7 minuta i 51,7 sekundi što je 8 sekundi kraće od prethodnog rekorda u SUV kategoriji.

Iskorak u budućnost

Siluetom koja je inspirisana aerodinamičnim izgledom crossovera i suptilno oblikovanim površinama oštrih linija, Niro je prepoznatljiva Kia.

Luksuzni SUV atletskog dizajna i vrhunske udobnosti

Renault Koleos, originalni SUV D-segmenta spaja muževan, upečatljiv dizajn sa elegancijom, prefinjenošću i udobnošću velikih limuzina.

Ruski inženjer rešio problem saobraćajnog špica

Održavanjem ravnoteže zahvaljujući teškim zamajcima snažnih žiroskopa Žirovoz klizi namenskim šinama nekoliko metara iznad vozila i pešaka.

Impresivni Star Experience “Feel Intelligent Drive”

Jedan segment bio je posvećen pedesetogošnjem jubileju sportskog odeljenja AMG, u too ime vozili su se vrhunski modeli Mercedes-AMG.

Citroen C4 Cactus limuzina jedinstvenog karaktera

Moderan i različit po svom dizajnu, unosi svežinu u segment limuzina spajajući jedinstveni karakter C4 Cactusa sa udobnošću modela C4.

Volkswagen Polo VI na srpskom tržištu

Koncept i konfiguracija novog Pola odraz je napretka u proizvodnji automobila kao i novog statusa klase kompaktnih automobila.

Lexus LS Plus automobil budućnosti

Luksuzni automobil koji će u narednih desetak godina da bude opremljen sofisticiranim senzorima i veštačkom inteligencijom za samostalnu vožnju.

 • Novi BMW i8 Roadster i Coupe

  Novi BMW i8 Roadster pruža vožnju „bez krova“ u sportskom dvosedu čija eDrive komanda omogućava praktično bešumnu vožnju, lišenu emisija štetnih gasova, do brzine od 120...

 • Ibiza kandidat za prestižne nagrade

  Pobednik takmičenja za najbolji automobil godine u Evropi biće poznat široj javnosti 5. marta 2018. godine, a proglašenje će se desiti ni manje, ni više nego na prestižnom...

 • Ruska vlada podržava automobilsku industriju

  Ministarstvo trgovine Ruske Federacije iznelo je uslove za učešće proizvođača automobila u novom programu državne podrške koji se uvodi umesto sporazuma o serijskom sklapanju...

 • Jesen u bojama FIAT-a

  Nova komercijalna akcija pod nazivom The Big Deal počinje u ponedeljak,16.oktobra. Akcija u kojoj najbolja ponuda postaje još bolja, važi za modele koji su odmah dostupni....

 • Popust za Fordov van Transit Courier

  „U poslovnoj praksi u našoj i okolnim državama uobičajeno je da se u širenje ili obnovu voznog parka intenzivnije investira u poslednjem kvartalu kalendarske godine, pa smo,...

 • U oktobru svi modeli Dacia uz zimske pneumatike

  U susret zimskim mesecima kada su svi vozači dužni da letnje gume zamene adekvatnim zimskim pneumaticima Dacia je spremila posebnu pogodnost za svoje kupce. Svi kupci koji se odluče...