Osvaja avangardnim stilom

Pred novim Citroenom C3 nije ni malo lak zadatak jer treba da opravda stečeno poverenje kupaca, ali i image stvoren kroz prethodne generacije.

Revolucionaran i zavodljiv italijanski stil

Inspirisan modelom 33 Stradale, novi Alfa Romeo 4C Spider prevazilazi oblik karoserije tog legendarnog trkačkog modela i nastavlja tradiciju performansi.

Stil pravog avanturiste

Duster je nastao iz vozila namenjenog Andros takmičenju na ledu 2009. godine koje je vozio slavni Alain Prost, četvorostruki šampion Formule 1.

Great Wall stigao u Srbiju

Otvaranjem servisno-prodajnog centra Centar S obeležen je dolazak najvećeg privatnog kineskog proizvođača automobila Great Wall na tržište Srbije.

Revolucija ulazi u sledeći krug

Kompaktne dimenzije i mudro osmišljeni detalji potvrđuju jedinstvenu funkcionalnost novog Smarta ForTwo i ForFour kao pripadnika iste porodice.

Mini četvrti put trijumfovao na Dakaru

Dakar Rally 2015 završio se nakon više od 9.000 km, a pobeda je pripala posadi Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel koji su vozili Mini ALL4 Racing.

  • Fiat Panda K-Way

    Posetioci Ženevskog salona automobila imaće priliku da pre vremena vide novu specijalnu seriju Panda K-Way® koja je nastala kao proizvod saradnje...

  • Alfa Romeo 4C Spider i Coupe zvezde marke

    Nesumnjiva zvezda na štandu brenda Alfa Romeo jeste 4C Spider. Nakon svetske premijere ovog modela u Detroitu, na Severnoameričkom međunarodnom...

  • Bezbednost dece na prvom mestu

    Studije o bezbednosti u saobraćaju i rigorozni testovi koji se sprovode u okviru Evropske unije pokazuju da se pravilnom upotrebom auto sedišta smanjuje smrtnost dece...