Jeep Grand Cherokee 3.0 Summit - U svemu vrhunski

Najkompletniji i daleko najbolji Grand Cherokee do sada u kojem su premijum brendovi, u prvom redu BMW i Mercedes-Benz, dobili vrhunskog takmaca.

Futuristički koncept Chevrolet FNR

General Motors predstavio je futuristički konceptni automobil Chevrolet FNR kojem bi mogli da pozavide mnogi automobili iz SF filmova.

Mazda2 ekološki automobil godine u Srbiji

Četvrtu godinu za redom proglašen je Eko auto 2015, a svečanom uručenju nagrade prisustvovao je i Nj. E. Masafumi Kuroki, ambasador Japana u Republici Srbiji.

Ruski Viking ne poznaje prepreke

Još jedan ponos ruske industrije, ovog puta ne vojne, već civilne - Viking 29031, koji su pojedini mediji nazvali ruskim svemogućim čudovištem na četiri točka.

Audi A3 sedan 1.4 TFSI - Limuzina sa sportskom filozofijom

Audi A3 u sedan verziji predstavlja jedan sasvim novi doživljaj u C segmentu, odlikuje se sportskim nastupom i izuzetno agresivnim stavom.

Volvo XC90

Najavio je novi pravac kojim Volvo ide u budućnosti, u potpunosti razvijen u Švedskoj nudi rafiniranost linija i eleganciju kakva se teško nalazi u ovom segmentu.

Održan 9. godišnji skup Udruženja istoričara automobilizma

Ovaj međunarodni skup najveći je regionalni skup te vrste, a ono po čemu se razlikuje od drugih su predavanja iz istorije automobilistike.

  • Lego Mercedes-Benz Arocs 3245 kiper

    Verovatno najčuvaniiji proizvođač dečijih igračaka na svetu, Lego Group u saradnji s Mercedes-Benz kamionima nastavlja uspešni niz započet pre dosta vremena legendarnim modelom...

  • Polovnjaci 1.000 evra skuplji

    Vlada Srbije sprema novu uredbu o uvozu vozila s pooštrenim ekološkim standardima. Tako će umesto dosadašnje norme „evro 5”, za uvoz novih automobila biti propisana „evro...

  • Dobra pordaja Opel lakih komercijalnih vozila

    Opel je postigao najbolje rezultate ikada, kada je polugodišnja prodaja u pitanju, i to u Finskoj, Rumuniji i Švajcarskoj, dok je najbolje rezultate od 2011. postigao u Norveškoj,...