Audi A4 automobil 2016. godine u Srbiji

Ljubiteljima automobila u Srbiji najviše se dopada Audi A4, dok bi na mestu suvozača najradije želeli da sedi neka brineta.

Opel Astra evropski Automobil godine

Nova Opel Astra je Automobil godine 2016. - Car of the Year 2016, što znači osvojila je jedno od najrenomiranijih priznanja u automobilskoj industriji.

Ekološka priznanja za Mercedes, AMSS i Toyotu

U skladu sa proklamovanim ciljem da se promoviše etičko ponašanje i podizanje svesti o potrebi za očuvanjem prirodnih resursa i zaštita životne sredine.

Dacia Duster 1.5 dCi Urban Explorer

Duster ograničene serije Urban Explorer, bogato opremljen, istovremeno je elegantan i okretan i zato je preporučljiv izbor i za gradsku vožnju i za avanture u prirodi.

TechRules AT96 TREV Supercar Concept

TechRules AT96 TREV Supercar Concept hibrid koji može da pređe 2.000 kilometara sa samo 80 litara goriva, a baterije mogu da se pune bez ograničenja.

  • Novi Mini slavi 15. rođendan

    U Oksfordu se Mini proizvodio do 1968. godine, sklapao se i širom sveta, čak i u nekadašnjoj Jugoslaviji. Nemački BMW je 1994. godine postao vlasnik ovog britanskog brenda....

  • Crteži urbanog terenca UAZ 3170

    Kao što je već poznato UAZ planira da lansira potpuno novi model, koji je za razliku od postojećih Patriota i Hantera pogodan za vožnju u gradskim uslovima. Automobil treba da bude...

  • Hungaroring u znaku EKO Lein tima Vesnić

    Da je EKO Lein racing team Vesnić trenutno najbolji i najspremniji trkački tim u Srbiji, ali i daleko šire dokazao je upravo završeni takmičarski vikend šampionata centralne...