Yaris Automobil godine i u Srbiji

Devetnaestu godinu za redom organizovan je nacionalni izbor za automobil godine pod nazivom NetAuto 2021. u kojem je trijumfovao Toyota Yaris.

Opel Zafira Life kao kamper Crosscamp Lite

Približavanjem ovogodišnje sezone na otvorenom, stručnjaci iz Crosscampa pretvorili su Opelovu „sobu na točkovima“ u praktičnog pratioca putovanja.

Toyota Yaris, evropski automobil 2021. godine

Toyota Yaris, je evropski Car of the Year 2021, sa 266 poena izabrao ga je međunarodni žiri sastavljen od 59 automobilskih novinara iz 22 evropske zemlje.

Kineski EV osvajaju francusko tržište

Ova godina biće presudna za kineske proizvođače električnih automobila, očekuje se da će prodaja novih energetskih automobila porasti za gotovo 40 odsto.

Razvoj pneumatika simulatorom vožnje

Simulatori vožnje omogućavaju na samom početku razvojnog ciklusa da se i pre izrade prvog prototipa odredi koji pneumatici imaju najbolje karakteristike.

Električni Spring samo 7.700 evra

Cena Dacie Spring je 18.100 evra, ali uz subvencije rumunske države za kupovinu električnih automobila to je najjeftiniji EV model u Evropi.

Volvo C40 Recharge u prodaji samo preko interneta

Volvo Cars zalaganjem za smanjenje složenosti ponude modela, kao i ciljem usmerenosti u privlačne verzije, znatno pojednostavljuje ponudu C40 Recharge.

  • FCA Srbija pokreće Fiat Restart kampanju

    Prodajna akcija s ponosom ističe model proizveden u Kragujevcu, novi Fiat 500L, i kao najbolju ponudu izdvaja verziju Fiat 500L Cross i Sport. Ona se odnosi na kupovinu uz...

  • Renault i Dacia servisna akcija

    Grupi Renault je bezbednost uvek na prvom mestu, pa su pripremili specijalnu servisnu akciju “Originalni rezervni delovi za sigurnu vožnu”. Za sve vlasnike Renault i Dacia...

  • Toyotini hibridi nikad pristupačniji

    Akcijske cene za Toyotinu hibridnu gamu i državne subvencije predstavljaju spoj koji je doveo do najatraktivnije ponude automobila s tom vrstom pogona do sada. Prema Uredbi Vlade...