Jesenja servisna akcija „Moj Peugeot je 5+“

13. Sep 2013

Peugeot servis
U susret jeseni, Verano Motors, ovlašćeni uvoznik i distributer Peugeot vozila,  pripremio je niz servisnih aktivnosti koje vozačima Peugeot automobila donose značajne uštede za specifične usluge održavanja automobila kao i dodatne besplatne pogodnosti.

„Moj Peugeot je 5+”, prva u nizu servisnih akcija koja je namenjena  svim vlasnicima Peugeot automobila starosti  pet ili više godina (do 2009. godišta), uključuje specijalne pakete za zamenu ulja i filtera. Po ceni od 3.900 din, dobija se četiri litre 10W40 (polusintetika) i filter, dok paket od 5.400 dinara uključuje četiri litre 5W30 (sintetika) i filter.

Zbog velikog intresovanja, produžena je i servisna akcija besplatnog pregleda svih Peugeot vozila (bez obzira da li su kupljeni preko Verano mreže ili putem  nezavisnog uvoza) uz dodatnih 10% popusta na rad i originalne rezervne delove, ukoliko su neophodni nakon provere.

Pored mogućnosti da se u ovlašćenim Peugeot servisima besplatno izvrši kompletna provera stanja automobila, zahvaljujući najnovijoj akciji namenjenoj starijim automobilima, klijent ostvaruje uštedu do 2.500 dinara na radu i filteru obzirom da je kod redovnih servisa kada se menja ulje i filter i vrše kontrole po specifikaciji Peugeota, predviđen normativ od 1 sata - poručuju iz Verano Motors-a.

Ako je vaš Peugeot 5+ godina star, ne propustite ove jesenje servisne akcije koje traju tokom septembra i važe do 15. oktobra 2013. godine. Zakazivanje se može izvršiti putem telefona 011/3094500.

Verano Motors podseća da je na raspolaganju i brzi servis u Vojvode Stepe 352 u Beogradu gde je produženo radno vreme i gde je moguće obaviti pregled automobila bez zakazivanja radnim danom od 8 do 19 časova, a subotom od 9 do 14 časova. Osim u centrima u Beogradu i Nišu, servisiranje Peugeot vozila obavlja se u još 13 ovlašćenih servisa na teritoriji Srbije. Za više informacija posetite www.peugeot.rs.


Ime i prezime
Komentar