Aleksandra i Nissan Qashqai

ana Alisa (1992.) je iz Beograda, završila je Srednju ekonomsku školu i sada je student Pravnog fakulteta u Beogradu. Planira da otvori sopstvenu firmu, da bude uspešna poslovna žena. Dobro joj idu strani jezici. Manekenski kurs završila je u Elite model look. Ima 50 kg i visoka je 170 cm. U horoskopu je jarac. Boja koju voli je bela, modni stil je casual, a modni kreator Peda Neric. Omiljena životinja je macka, a cvet ruža. Koristi muški parfem One million. Sport kojim se bavi je trcanje i aerobik, premda sport kao takav ne prati. Donald Trump je neko koga bi volela da upozna, samim tim i destinacija gde bi želela da otputuje je Amerika. Sajtovi koje posecuješ su facebook i youtube. Muzika koju sluša je house i dubstep. Pesme koje najradije pevuši zavise od raspoloženja. Ne jede voce, rado pije kafu, ali zato nije probirljiva kada je hrana u pitanju.

Srecan broj je 7, a dan subota. Igre gladi je knjiga koju preporucuje. Najmudrije što je cula je da je vlast nad sobom najveca vlast.

Omiljeni filmovi su Smrt na sahrani i Igre gladi, a glumac je Jonny Depp. Slobodno vreme provodi sa prijateljima, sluša muziku, vežba. Životni moto nema, „idem kroz život pa šta bude“. Uspeh je za nju kada ostvari cilj koji je zacrtala. Divi se uspešnim ljudima. Za muškarce kaže da su to cudna stvorenja. Idelna veza je veza u kojoj su partneri iskreni i otvoreni i važno je da pokazuju emocije.

Muškarac iz snova: Josh Hutcherson!
Prijatelji je opisuju kao tvrdoglavu, zabavnu, odgovornu, a ona dodaje „brzo se ljutim pa me ponekad zovu i nadrkana“. Prijatelji, porodica, decko i novac cine je srecnom. Nekom ostrvo je idealno mesto na kojem bi živela. O svemu voli da prica. Ne voli neorganozovanost, gužvu i dvolicnost. Plaši se neuspeha.

KANDIDATKINJE 2012