Letnja servisna akcija „Rashladi svog lava“

09. Jul 2013

Tokom letnje servisne akcije, do 31. jula, Verano Motors svim vlasnicima Peugeot vozila omogućava dijagnostiku i servisiranje klima uređaja po izuzetno povoljnoj ceni. Za 1.500 dinara u ovlašćenom Peugeot servisu, u ulici Vojvode Stepe 352 u Beogradu, od 8. do 31. jula može se obaviti dijagnostika i dopuna klima uređaja na svim Peugeot modelima, a, uz to, može se ostvariti i 15% popusta na prečistač (“filter”) za klima uređaj.

“Sa ciljem da se prilagodimo potrebama i finansijskoj moći naših klijenata, pokrenuli smo letnju servisnu akciju namenjenu svim vlasnicima Peugeot automobila. Ovo je jedinstvena prilika da, u ovlašćenom servisu, svoje „lavove“ na četiri točka brzo i jednostavno pripremite za leto, a ujedno ostvarite znatne uštede. U odnosu na redovnu cenu, usluga dijagnostike i dopune klime tokom jula je snižena čak za 70%, a omogućili smo i dodatnih 15% popusta za kupovinu filtera klime”, poručuju iz Verano Motorsa.

Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti od stručnih lica, pozivom na telefonski broj 011/3094500.


Redovna dijagnostika klima uređaja je veoma bitna, posebno u letnjem periodu kada je temperatura u vozilu po pravilu viša od spoljne i kada se ova oprema koristi pri svakom ulasku u vozilo. Održavanje klime predstavlja jedan od važnih elemenata brige o automobilu, ali i o zdravlju vozača i saputnika, jer se u ovim uređajima, osim bakterija, taloži i prašina, pa se, pored vazduha koji nije dovoljno čist, u kabinu ubacuje i neprijatan miris

 


Ime i prezime
Komentar