Teodora i Toyota Avensis

anaTeodora-Tea (1995.) je učenica gimnazije iz Beograda. Planira da upiše Fakultet za kulturu i medije. Završila je kurs za modele i bavi se modelingom. Lepo peva. Učestvovala je na izboru za Miss mature i pobedila. Visoka je 177cm, ima 61 kg, u horoskopu je vodolija/jarac. Modni stil je sportski, modni kreator Marko Krstić. Voli plavu boju i orhideje. Parfem koji koristi je Gucci. Omiljeni sport je košarka i navija za Crvenu zvezdu. Omiljene životinje su pas i konj. Edy Murphy je ličnost koju bi volela da upozna.

Želela bi da otputuje u Brazil. Na internetu je samo facebook interesuje. Muzika je deo njene svakodnevnice, a pesma koju najradije pevuši je S kim čekaš dan. Najradije jede picu i pije vodu, omiljeno voće je kivi. Srećan broj je 7, a dan sreda. Devojka iz raja je knjiga koju preporučuje. Najmudrije što je čula: Čovek je jako dobar advokat za svoje i jako dobar sudija za tuđe greške.

Omiljeni film Nebeska udica. Omiljeni filmski glumci Adam Sendler, Dragan Jovanović i Milorad Mandić. Slobodno vreme provodi sa prijateljima. Životni moto: Kakve su ti misli takav ti je zivot. Uspeh je postići sve zacrtane ciljeve i imati iskrene prijatelje.
Divi se uspešnim i istrajnim ljudima. O muškarcima nema konkretno mišljenje jer nisu sve osobe iste. Idelna veza je veza je zasnovana na prijateljstvu, iskrenosti i poverenju. Muškarac iz snova je iskren, lep i pažljiv. Prijatelji je opisuju kao iskrenu i pozitivnu. Srećnom je čini porodica, prijatelji i putovanja. Idealno mesto na kojem bi živela je Kipar. Voli da priča o svom detinjstvu. Ne voli laž i licemerje. Plaši se samoće.

KANDIDATKINJE 2012