Letnje sniženje cena servisiranja Citroena

04. Jun 2013

U sredu, 5. juna Vitro Group inc, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila za Srbiju i Crnu Goru, počinje veliku letnju servisnu akciju u svom servisu u Radničkoj 22, prekoputa Ade Ciganlije. Pred predstojeće letnje odmore vlasnici vozila Citroen imaju priliku da po veoma povoljnim cenama pripreme svoje ljubimce za komforna i bezbedna duža putovanja.

Akcija se namenski odnosi na sledece radove:

- Provera i servis kočionog sistema
- Redovan servis
- Čišćenje sistema klima uredjaja
- Čišćenje sistema za ubrizgavanje.

Za vreme trajanja servisne akcije svi ugradjeni servisni delovi imaće cene jeftinije za 10% od redovnih. Pored toga, sve vrste usluga u servisu takodje su snižene za 10%. Medjutim, Vitro Group inc, specijalno za ovu priliku, izlazi u susret svim vlasnicima Citroen vozila kako bi i svoju, i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju, očuvali na vrhunskom nivou. U ovom najvažnijem segmentu održavanja vozila predvidjen je dodatni akcijski popust, tako da za proveru i servisiranje kočionog sistema popust na delove i radove iznosi veoma primamljivih 15%.

Zbog dužine perioda letnjih odmora akcija u zvaničnom servisu Citroen vozila će trajati sve do 5. avgusta, kako bi svi zainteresovani imali dovoljno vremena da isplaniraju zakazivanje odgovarajućeg termina. Dolazak može da se zakažei na brojeve telefona 011/35-38-583 i 35-38-589 ili direktno u Citroen centru u Radničkoj 22, Beograd.

 


Ime i prezime
Komentar