Maja i Mazda CX5

anaMaja (1994.) je iz  Beograda i ide u Hemijsko-prehrambenu školu. Planira da se upiše na Policijsku akademiju. Završila je manekenski kurs i bavi se manekenstvom, glumom i plesom. Visoka je 178 cm, ima 63 kg, u horoskopu je lav/vaga.

Modni stil je elegancija, ali se ponekad odeva i sportski. Modni kreator je Versace. Boje koje voli su crvena i bela. Parfem koji koristiš Burberry Body. Omiljeni sport je odbojka, navija za fudbalere Partizana. Omiljena životinja je puma, a cvet ruža.

Volela bi da upozna Jelenu Karleušu. Dubai, Ibiza, San Tropez, Monte Carlo... su turisticke destinacije na koje bi želela da otputuje. Sajtovi koje posecuje su vezani za modu i automobile, ali i turizam. House, pop i rock je muzika koju sluša, ali ne voli da peva. Najradije jede palacinke i pije koktele, omiljeno voce je kivi. Srecan broj je 8, a dan utorak. Knjiga koju preporucuje Moj deda Luj Viton, Isidora Bjelica.
Najmudrije što je cula: Cuvaj se prijatelja, neprijatelja ces lakše oterati. Omiljeni film je Titanik, a glumac Džordž Kluni. U slobodno vreme ide u teretanu.

Životni moto: Trudi se, uspeceš... Uspeh je porodica, zdravlje, škola. Priroda i talasi su nešto cemu se divi. O muškarcima kaže: ok su, može i bolje. Idelna veza je medusobno poštovanje pre svega. Muškarac iz snova mora da zna da ju poštuje, da je lep i uspešan. Prijatelji je opisuju kao ambicioznu, šaljivu, uvek raspoloženu za druženje.
Putovanja je cine srecnom. Idealno mesto na kojem bi živela je Dubai. Voli da prica o odeci, kolima, sportu i hrani. Ne voli lažljive ljude. Plaši se grmljavine.

KANDIDATKINJE 2012