Opelov popust do 2.500 evra

07. Jun 2013

U susret letu kompanija Opel je pripremila neverovatnu akciju sa popustima za vozila sa lagera koja su dostupna po najpovoljnijim uslovima do sada. Fantasticni popusti iznose i do neverovatnih 2500 evra, a velicina popusta zavisi od izabranog modela. Opel je još jednom svim svojim vernim i potencijalnim kupcima omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po fantastičnim cenama.

Novim kupcima i budućim vozacima Opela vozila su na raspolaganju odmah, obzirom da se radi o automobilima koji su već na lageru, odnosno eliminisan je proces čekanja na isporuku. Akcija traje do 30.6.2013., kod svih Opelovih ovlašćenih dilera koji učestvuju u akciji:

Kompletnu lista vozila na akciji može da se vidi na sajtu http://www.opel-lager.rs/. Tu se u svakom trenutku mogu pronaći ažurne, pouzdane i detaljne informacije o Opel vozilima koja se nalaze na centralnom lageru, kao i o vozilma koja su raspoloživa na pojedinačnim dilerskim lagerima. Obezbeđena je i brza pretraga, pa svi zainteresovani kupci mogu da pronadu automobil koji ih zanima preko odabira modela, boje ili dilerstva, a podaci su aktuelni i tačni jer se liste vozila svakodnevno ažuriraju. Ukoliko su budućem kupcu potrebne dodatne informacije, omogućeno ja da u kontakt sa dilerima stupi vrlo brzo i lako, jer se na sajtu mogu pronaći svi njihovi podaci – adresa i mapa, broj telefona, e-mail i Internet adresa. Posebna novina je što je od skoro ovaj sajt dostupan i u verziji za mobilne telefone.

 


Ime i prezime
Komentar