Tanja i Lodgy

anaTatjana (1992.) je iz Laćarka kod Sremske Mitrovice, studira Visoku školu strukovnih studija u Beogradu. Kao posebnu veštinu izdvaja brzo kucanje teksta na tastaturi. Ima 47 kg, visoka je 172 cm, u horoskopu je riba. Planovi su joj da završi fakultet, master i da se bavi manekenstvom. Modni stil je sportski i elegantan. Boje koje voli su zelena i ljubičasta, modni kreator je Marijana Mateus .
Parfem koji koristi je 212 VIP. Omiljeni sport je gimnastika, ostali je ne zanimaju.
Omiljena životinja je prase, a cvet ljubičica. Volela bi da upozna Džoni Depa i Srđana Karanovića. Amerika i Instanbul su destinacije na koje bi želela da otputuje.
Sajtovi koje posećuje su facebook, youtube, BPS...
Muzika koju sluša je narodna, pop i rok. Pesma koju najradije pevuši je ona koju ujutru prvu zapamti. Najradije jede krompir i pije coca-colu, omiljeno voće su pomorandže i banane. Srećan broj je 20, a dan petak. Knjiga koju preporučuje je Brežulajk Voteršip od Daren Šan. Najmudrije što je čula: Ma koliko bitku dobro odigrao, život te pobedi svaki put.
Omiljeni film je Kuća na jezeru, a Džoni Dep je omiljeni filmski glumac. U slobodno vreme sedi sa drugaricama, gleda tv i odmara se. Životni moto: Što ne želiš da tebi drugi rade nemoj ni ti njima. Uspeti u životu u svakom pogledu, koliko je to dovoljno da čovek bude srećan, zaključuje ona. Divi se ljudima koji su uspeli sopstvenim trudom i svemu što je lepo. O muškarcima kaže: bez njih se ne može ma kakvi bili.
Idelna veza je ona u kojoj vlada kompromis, poverenje i razumevanje. Lep, iskren, pažjiv i veran je muškarca iz njenih snova. Prijatelji kažu da je luda i zabavna. Male stvari je čine srećnom. Idealno mesto na kojem bi živela je kuća na plaži pored mora. Voli da priča o svemu. Ne voli ljude koji lažu i dvolične osobe. Plaši se mrtvih životinja.

KANDIDATKINJE 2012