Povoljna ponuda Citroen vozila sa lagera

07. Oct 2013

Citroen C-ELYSSE
Kompanija Vitro Group Inc. započinje prodajnu akciju za vozila sa lagera. U ponudi se nalaze dva najaktuelnija modela Citroen C-ELYSSE i Citroen C4. Ono što je karakteristično za sva vozila je bogat nivo opreme, po cenama koje su veoma zanimljive za sve potencijalne kupce.

Najnoviji model Citroena na našem trzistu, C-ELYSSE. u paketu opreme poseduje klima uređaj, ABS sa elekronskom raspodelom sile kočenja REF+AFU, vazdušni jastuk za vozača i suvozača, bočne vazdušne jastuke, ESP, putni računar, centralno daljinsko zaključavanje, električni servo upravljač, prednje električne podizače stakala, svetla za maglu, električno podesive spoljne retrovizore sa grejanjem, rezervni točak standardnih dimenzija, kvake i retrovizore u boji karoserije, radio CD MP3, volan podesiv po visini, utičnicu 12v… Cena za benzinski model je 11.340 evra, a u ponudi su i modeli sa dizel motorom.

Takođe, tu je i novi Citroen C4. Modeli na lageru imaju nesvakidašnju bezbednosnu opremu u koju, pored standardno vrhunske opreme za C4, spadaju i ABS sa elekronskom raspodelom sile kočenja REF i pomoć pri naglom kočenju, ESP uredjaj za elektronska kontrolu stabilnosti i ASR, inteligentan sistem protiv proklizavanja, automatsko paljenje sva četiri žmigavca pri naglom kočenju, svetla za maglu sa bočnim osvetljenjem, dvostruki ksenon farovi koji prate okretanje upravljača, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, bočni vazdušni jastuci kao i vazdušne zavese napred i pozadi. Citroen C4 se proizvodi u potpuno novim  pogonima kraj Pariza, a servisni interval je na 20.000 kilometara. Primera radi, model sa dizel motorom ima cenu od 13.480 evra.

S obzirom da se radi o veoma ogranicenoj količini vozila, akcija je ograničenog karaktera i traje dok ima vozila na zalihama.

Sve dodatne informacije na sajtu www.vitrogroup.rs.


Ime i prezime
Komentar