Andrijana i Twingo RS

anaAndrijana (1991.) je beogradanka, studira RnB Collage (revizija 3 godina), a bavi se i manekenstvom vec šest godina. Završila je manekenski kurs u Select model agency. Ucestvovala je u izboru Miss Srbije 2008. i sovojila titule Miss Šarma i Miss Fotogenicnosti. Visoka je 180 cm, ima 62 kg, u horoskopu je vaga, podznak lav. Izuzetno se razume u kuvanje i kompjutere. Ambicije su joj da postane uspešna žena u svetu biznisa.

Modni stil je casual, elegantan i sportski, modni kreator je Roberto Kavali. Parfem koi koristi je Roberto Cavalli Just Cavalli Her. Boje koje voli su crvena i crna. Omiljeni cvet je crvena ruža, a od životinja konj i pas. Navija za Partizan u fudbalu. Omiljeni sport je tenis. Želela bi da otputuje u Kinu, Dubai i na ostrvo Bora-Bora. Sajtovi koje posecuje su zabava, muzika i berza.

Muzika koju sluša je razna, ali pre svega RnB i POP. Pesma koju najradije pevuši je Nije sreca para puna vreca od Dina Merlina. Najradije jede piletinu i salate, a pije vodu i gvaranu, omiljeno voce je ananas i kivi. Srecni broj je 28, a dan sreda. Ringišpil, Jelene Alimpic je knjiga koju preporucuje. Omiljeni film je Ðavo nosi Pradu, a omiljeni filmski glumac Brus Vilis. Slobodno vreme u šetnji sa drugaricama, vozika se po gradu ili sluša muziku. Životni moto: Posle kiše uvek izade sunce. Uspeh je da se ostvari na svim poljima, da svoju ambiciju podigne na najviši nivo i da se ostvari u porodicnom krugu.

Divi se sposobnim i uspešnim ženama. O muškarcima kaže uz dobru devojku ide i ful frajer. Idelna veza ne postoji jer uvek neko nekoga vara. Muškarac iz snova je visok, temperamentan, poletan i lep. Premda ne postoji savršen muškarac.

Prijatelji bi je opisali kao temperamnetnu devojku kojoj malo ko parira… druželjubivu, otkacenu, komunikativnu i emotivnu. Srecnom je cini osmeh i bogatstvo njene porodice. Idealno mesto na kojem bi živela je Meksiko (super su frajeri). Voli da prica o ljubavi životu i ambicijama. Ne voli laž i neiskrene osobe. Plaši se smrti i zmija.

KANDIDATKINJE 2012