Marina i Fusion


 Malo drugačije


Marina (1985.) iz Beograda, student je Pravnog fakulteta i sprema se da postane ovlašćeni revizor za osiguranje. Visoka je 177 cm, ima 63 kg, u horoskopu je lav/ovan. Oblači se zavisno od prilike, omiljene boje su roza i plava, a dopadaju joj se kreacije Verice Rakočević. Sport koji prati je odbojka. Volela bi da upozna Gocu Tržan i Madonu, a kada je o putovanjima reč to su Havaji i Maroko. Završila je plesni kurs i dobro igra. Sluša zabavnu muziku. Najradije jede domaću hranu i pije voćni jogurt, posebno naglašava da dobro kuva.

 

Preporučuje knjigu Pustinjski cvet i film Kuća na jezeru. Njen omiljeni filmski glumac je Tom Kruz. Slobodno vreme provodi u šetnji i shopingu. Marinin životni moto je da će pravi ljudi prepoznati prave vrednosti. Uspeh je dostići svoje ciljeve, planove i želje. Za muškarce misli da su pouzdaniji prijatelji od drugarica. Idealna veza je razumevanje, poštovanje i ogromno poverenje među partnerima. Muškarac iz snova je sposoban, crn, markantan, šarmantan...


Prijatelji je opisuju kao veselu, jaku, pozitivnu i dinamičnu. Ona dodaje da je lepa, zanimljiva, sposobna, drugačija... Ne voli licemerje, laž i dvoličnost. Omiljena životinja je pas.

KANDIDATKINJE 2006