Ivona i Mercedes C Coupe

anaIvona (1990.) živi u Beogradu vec nekoliko godina, a rodom je iz Prokuplja. Studira pedagogiju na filozofskom fakultetu, bavi se modelingom i manekenstvom i organizacijom raznih klubskih manifestacija. Trenirala je ples devet godina, a svojevremeno je pobedila na takmicenju Miss bazena. Prvenstveno želi da završi fakultet, a zatim master u inostranstvu, gde bi svoj hobi, manekenstvo mogla da nastavi. Visoka je 176 cm, ima 57 kg, u horoskopu je dupla škorpija.
Modni stil je sportski, najbolje se oseca u patikama majici i šorcu. Modni kreator Tijana Žunic. Boje koje voli su bela i crna. Parfemi koje koristi su women secret i milion. Omiljena životinja je pas, a cvet zumbul. Od sportova prati odbojku i navija za reprezentaciju u svim sportovima. Volela bi da upozna Džej Lo. Kada je rec o putovanjima ne bi mogla da se odluci za jedno mesto, ali ako bi morala da bira to bi bila Kuba. Posecuje uglavnom modne sajtove. Sluša Sade i Stinga, a pesma koju najradije pevuši je No Ordinary Love. Najradije jede paste i pije vodu, rado jede voce i sve joj je podjednako ukusno.

Srecan broj je 3, a dan petak. Knjiga koju preporucuje je Šanse od Džeki Kolins. U se i u svoje kljuse je najmudrije što je cula. Notebook je omiljeni film, a glumac Ricard Gir. U slobodno vreme piše, cita knjige ili šeta sa društvom. Životni moto: Ne odustaj cak ni kada je najteže. Uspeh je kada se za nešto bori i pored svih poteškoca to ostvari. Divi se sposobnim, pametnim ljudima od kojih može nešto da nauci.
O muškarcima misli svašta po nešto, svako je individna za sebe ne bi da generalizuje. Idelna veza je kada se dvoje vole i poštuju, podržavaju i razumeju, sve je moguce. Muškaraca iz snova je plav, inteligentan i šarmantan. Prijatelji bi je opisali kao dobru prijateljicu, brbljivicu i osobu koja voli da dominira u društvu. Srecnom je cini ljubav. Nema idealno mesto na kojem bi živela za sada, ali leti bi volela da ima kucu na moru. Voli da prica o sebi (kako bi rekli ljudi). Ne voli neiskrene i koristoljubive ljude. Po prirodi nije plašljiva osoba.

KANDIDATKINJE 2012