Jaguar I-PACE u Srbiji

08. Oct 2019

Jaguar Test dan u Srbiji

 

Kompanija British Motors promovisala je novi potpuno električni Jaguar I-PACE.  U saradnji sa kompanijom ABB, predstavljen je prvi potpuno električni Jaguar, kao i tehnologije i mogućnosti razvoja infrastrukture. 

 

Neverovatna snaga i dinamika sa nultom emisijom izduvnih gasova su karakteristike ovog sportskog terenca sa potpuno električnim performansama. Pogon I-PACE-a obezbedjuje snagu od 400KS I 696 Nm korisnog instant obrtnog momenta.  Sa stalnim pognom na sva četiri točka, I-PACE ubrzava od 0-100 km/h za 4.8 sekundi.

 

Novi Jaguar I-PACE, prvi je električni SUV britanskog proizvođača, koji je osvojio nagrade u kategorijama Svetski automobil godine 2019., Svetski automobilski dizajn godine i Svetski zeleni automobil godine.

 

Predstavljena je i redizajnirana limuzina XE, koju karakteriše prepoznatljiv stil koji se razlikuje od ostalih automobila u svojoj klasi. Ovo je izvanredna sportska limuzina, poznata po dinamičkom upravljanju. XE je sada još više unapređen brojnim ažuriranim performansama, uz unapređenu suspenziju i novi, bolji Jaguar Drive Control sistem.  XE nudi izvanrednu zaštitu od sudara, ocenjenu sa pet zvezdica na EuroNCAP testu, uključujući bezbednost putnika i pešaka. XE dolazi opremljen nizom aktivnih bezbednosnih sistema uključujući i hitno kočenje kako bi se dodatno poboljšao nivo sigurne bezbednosti. Napredan i efikasan, XE pruža dinamičku vožnju uz malu potrošnju goriva i nisku emisiju ugljen-dioksida, što ga čini savršenim izborom za poslovne korisnike. 

 

Predstavljen je i novi model iz ponude Land Rovera, redizajnirani Discovery Sport. On je najmanji Land Rover, ali je model kreiran na novoj platformi, sa pogonom 4x4, 5+2 sedišta, najnaprednijim tehnologijama i unapređenim dizajnom.


Ime i prezime
Komentar