Deana i Suzuki Splash

anaDeana (1988.) je iz Crne Gore, živi i studira u Beogradu, sada je na master studijama. Završila je Poslovni fakultet, smer revizija i racunovodstvo. Ucestvovala je na izborima lepote, na izboru za Miss Crne Gore bila je u finalu. Visoka je 170 cm, a teška 56 kg, u horoskopu je lav. Volela bi da postane modni kreator, jer jedna od veština koje poznaje, pored sviranja klavira, je i to šije i kreira garderobu. Modni stil je sportska elegancija, sa mnogo detalja i veselih boja. Boja koju voli je roze. Modni kreator je Cavali. Parfem koji koristi je živanši-andeo i demon. Ne voli životinje, a od cveca voli ruže. Kada je rec o sportu, trenirala je karate dugo godina, a za Crvenu Zvezdu u fudbalu. Volela bi da upozna ljubav svog života. Na pitanje gde bi želela da otputuje, kaže da stalno putuje i ne postoji mesto koje ne bi obišla. Na internetu posecuje facebook, sajtove vezane za modu, net auto :)...

Ima vozacku dozvolu i sopstveni automobil, ali nece da kaže kakav je vozac. Mašta o Mercedesu sa Svarovski kristalima, ali je zadovoljna i svojim autom. Od muzike voli sve da sluša, zavisi od trenutnog raspoloženja. Pesma koju najradije pevuši je Mili moj od Severine. Nema neki odredeni repertoar jer sve voli da jede i sve voli da proba. Omiljeno voce je breskva. Srecan broj je 7, a dan nedelja. Knjiga koju preporucuje je Alhemicar, Paolo Koelja. Najmudrije što je cula je ko hoce, nade nacin, a ko nece nade razlog.
Omiljeni film Notebook, a glumac Ešton Kucer. Slobodno vreme provodi u izlascima sa društvom ili šije, kreira odecu. Životni moto: Veruj u sebe. Raditi ono što voliš i prihvatiti sebe onakav kakav si – to je za nju uspeh. Divi se ljudima koji prate svoje snove. O muškarcima misli da su mnogo iskreniji, jednostavniji od žena. Idelna veza je veza puna razumevanja, ljubavi, medusobne tolerancije i pre svega „hemije“. Njen muškarac iz snova je crn, lep, visok, zgodan, inteligentanvan, duhovit, kulturan i siguran u sebe. Prijatelji je opisuju kao pozitivnu osobu uvek spremnu za akciju. Srecnom je cine putovanje, nove krpice, dobar provod. Idealno mesto na kojem bi živela još nije pronašla. Voli da prica o krpicama, izlascima, putovanjima na kojima je bila. Ne voli negativne ljude. Plaši je to što se nicega ne plaši.

KANDIDATKINJE 2012