Neodoljiva sajamska ponuda za Jaguar E-Pace

11. Feb 2019

Jaguar E-Pace
Povodom predstojećeg Međunarodnog salona automobila u Beogradu, kompanija British Motors pripremila je specijalnu prodajnu ponudu za model marke Jaguar, koja važi od danas.

U specijalnoj ponudi je model Jaguar E-Pace,  prvi Jaguarov kompaktni SUV, po ceni od 29.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Model u ponudi pokreće 2.0 dizel motor od 150 KS, uparen sa manuelnim menjačem.  Paket opreme uključuje  navigaciju, multifunkcionalni kožni volan,  Bluetooth, tempomat,  LED svetla, kameru za vožnju unazad, parking senzore napred i pozadi, zatamnjena stakla, 18” aluminijumske naplatke i duple krajeve izduvnog sistema koji doprinose ovoj jedinstvenoj kombinaciji izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

Model u ponudi dostupan je u crnoj, crvenoj i beloj boji. Količine su ograničene, a ponuda će važiti do 31. marta.

E-Pace je sportski automobil inspirisan SUV terencima. Kabina je elegantna i u potpunosti usredsređena na vozača, dok njen ukupni kapacitet odgovara zapremini od 1,234 litara tovarnog prostora. E-Pace je drugačiji, u svakom smislu te reči, dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea.

Jaguarov model E-Pace osvojio je pet zvezdica na Euro NCAP testiranju, što potvrđuje da je ovo automobilo među najbezbednijima na tržištu. E-Pace nudi izvanrednu zaštitu za odrasle, decu i pešake, pa je zato automobil dobio visoke ocene u svim kategorijama. Čitav niz bezbednosnih sistema koji u ovom automobilu dolaze kao deo standardne opreme - poput sistema za hitno kočenje do detekcije pešaka i asistencije pri održavanju saobraćajne trake, uzajamnim delovanjem obezbeđuju naprednu zaštitu.


Ime i prezime
Komentar