Sanja i Kia Ceed

anaSanja (1991.) je iz Zrenjanina, završila je Srednju PTT školu i sada je student PTT u Beogradu. Pored studiranja bavi se i modelingom. Ucestvovala je u izboru lepote Top 40 Miss Srbije.Planira da po završetku fakulteta, master studije završi u inostransvu istovremeno gradeci manekensku karijeru. Ima 50,5 kg, visoka je 172 cm, u horoskopu je lav/škorpija. Govori ruski i engleski jezik, a dobro poznaje i rad na racunaru.

Modni stil casual, bela boja joj je najdraža, modni kreator Bata Spasojevic. Parfem koji koristi je Versace. Kad je rec o sportu igra tenis, rekreativno. Navija za Partizan u svim sportovima. Omiljene životinje su lav i zec, a cvet ruža. Volela bi da upozna Opru Vinfri. Bora Bora je mesto gde bi želela da otputuje. Posecuje sajtove o modedlingu, stranim jezicima, turisticke agencije. Muzika koju sluša je domaci i strani pop/rock. Pesma koju najradije pevuši je I Dait Wonna Miss a Thing. Najradije jede pizzu i pije vodu i nestea. Omiljeno voce su trešnje. Srecan broj je 7, a dan nedelja. Knjiga koju preporucuje je Kaluder koji je prodao svoj ferari.

Najmudrije što je cula: Molim za osmeh od pet sekundi. Omiljeni film Taken, a omiljena glumica Julia Roberts. Kad ima slobodnog vremena vozi rolere i cita knjige.

Životni moto: Be yourself, no matter, what they say. Na pitanje šta je za nju uspeh, kaže uspeh na poslu, porodica na okupu zdrava i nasmejana. Divi se nasmejanim ljudima. Za muškarce misli da su neophodni lepšem polu. Idelna veza je kada ima ljubavi, strasti i poverenja. Iskren, šarmantan i visok je njen muškarac iz snova.

Prijatelji bi je opisali kao veselu, komunikativnu i odanu. Srecnom je cini porodica, kada su svi na okupu. Idealno mesto na kojem bi živela je kuca sa ogromnim dvorištem. Voli o svemu da prica. Ne voli negativne ljude. Plaši se bolesti.

KANDIDATKINJE 2012