Sajamska akcija za modele Jaguar i Land Rover

09. Mar 2020

Jaguar F-Type
Kompanija British Motors, pripremila je sajamsku akciju za modele Land Rover Discovery Sport, Jaguar F-Pace i Jaguar E-Pace koji će biti dostupni po nikad povoljnijim uslovima.

Kompanija British Motors, predstaviće nove modele renomiranih britanskih brendova Jaguar i Land Rover na predstojećem Sajmu automobila u Beogradu. Na već tradicionalnoj lokaciji, u hali 3 Beogradskog sajma, biće predstavljeni novi Land Rover Defender, ikona među terencima koji je redizajniran za XXI vek, kao i novi Jaguar F-Type, dvosed za kojim se svi okreću.


Na predstojećem Sajmu automobila, kompanija British Motors omogućila je svim zainteresovanim kupcima da do tri izuzetna modela iz Jaguar Land Rover Grupe, dođu po povoljnijim uslovima. Land Rover Discovery Sport, tokom sajamske akcije biće dostupan po ceni od 35.990 evra, dok će Jaguar E-Pace koštati 34.990 evra.


Na sajamskoj akciji biće i model Jaguar F-Pace sa dosta dodatne opreme po ceni od 45.990 evra. Automobili koji se nađu na akciji, biće opremljeni bogatim paketima dodatne opreme.


Zahvaljujući povezanosti poslovnog sistema, čiji je nosilac British Motors, svim kupcima automobila iz Jaguar-Land Rover Grupe, na raspolaganju je finansiranje preko kompanije Aks Fleet Solutions, kao i paketi Globos Osiguranja. Na taj način, kupci pred sobom imaju kompletnu uslugu i sve formalnosti oko kupovine mogu da završe na jednom mestu.


Ime i prezime
Komentar