Sedam razloga za Astru Sedan

11. Sep 2018

Opel Astra Sedan
Kompanija Opel Srbija je pripremila specijalnu ponudu, po kojoj kupci za 12.925 evra mogu postati vlasnici Opel Astre Sedan, automobila sa preko 11 miliona kupaca širom sveta. Astra Sedan predstavlja dobitnu kombinaciju stila, kvaliteta i praktičnosti, a Opel Srbija daje još najmanje sedam razloga zbog kojih je ovaj automobil pravi izbor.

Astra Sedan je dostupna kao benzinac 1.6 od 115 KS u metalik boji i sa atraktivnom opremom koja između ostalog podrazumeva i klima uređaj, šest vazdušnih jastuka, ESP, ABS, audio sistem CD 400 Plus (Bluetooth i USB konekcija, Aux-in, šest premium zvučnika), servo upravljač presvučen kožom sa audio i Bluetooth komandama, električne podizače svih prozora, električne retrovizore sa grejačima, auto alarm, putni računar, tempomat, prednja svetla za maglu, halogena prednja svetla, spoljne retrovizore i ručice vrata u boji karoserije…

Prilikom kupovine u Srbiji, sve kupce očekuje brza isporuka, kao i probna vožnja u Opelovim salonima. Do nove Astre Sedan kupci mogu da dođu uz sve pogodnosti Opelovog finasiranja. Servisni interval za kupljeni automobil iznosi 30.000 km ili godinu dana - do ispunjenja jednog od uslova, a količine su ograničene.

Astra Sedan poseduje kombinaciju koja garantuje atraktivnost, a to su oble linije, klasične proporcije i robustan stav. Njena ergonomična kabina apsolutno je orjentisana na vozača, a prijatnom ambijentu unutrašnjosti doprinose i kvalitetni materijali izuzetne izrade.


Ime i prezime
Komentar