Specijalna ponuda za kupovinu Honde CR-V

01. Nov 2019

Honda CR-V
Honda Srbija nudi posebne pogodnosti za kupovinu novih Honda CR-V 1.5 modela u Elegance i Lifestyle paketima koji su dostupni uz specijalni popust od 1.600 evra uz pokrivenu prvu godinu kasko osiguranja. Ponuda se odnosi na ograničeni broj automobila.

Najnapredniji Hondin SUV poseduje i najbezbedniju platformu koju je Honda ikada proizvela, veoma prostran enterijer, kao i najsavremenije bezbednosne sisteme i tako pruža jedinstven osećaj u vožnji. Izuzetne performanse u kombinaciji sa luksuzom održavaju Hondu CR-V na samom vrhu svetske liste naprodavanijih SUV modela.

Honda CR-V 1.5 u Elegance paketu opreme poseduje turbo benzinski agregat koji isporučuje 173 KS, navigaciju, parking senzore napred i pozadi, kameru za vožnju unazad i LED farove.

Honda CR-V 1.5 u Lifestyle paketu opreme, takođe, poseduje turbo benzinski agregat koji isporučuje 173 KS, kožni enterijer, smart entry, sistem za mrtav ugao, sistem za unakrsni saobraćaj i zatamnjena stakla pozadi.

Kod oba modela doplata za automatski menjač koji dolazi u kombinaciji sa jačim agregatom od 193 KS iznosi 2.000 evra.

Honda CR-V je sinonim za standard bezbednosti. Poseduje Honda Sensing - jedan od najnaprednijih paketa beznedosne opreme, koji je samo kod Honde kao standard uključen u sve pakete opreme CR-V modela. Dizajniran je da vozaču i putnicima pruži maksimalnu bezbednost u vožnji i garantuje najveću bezbednost u ovoj klasi automobila. Važno je pomenuti da je na ovogodišnjem EuroNCAP testiranju Honda CR-V osvojila maksimalnih pet zvezdica.

Do novog Honda automobila može da se dođe i putem programa otkupa i zamene automobila. Bez obzira na marku, ukoliko je automobil star do šest godina i nije prešao više od 150.000 kilometara, ispunjen je uslov za otkup automobila. Korišćeni automobil može da se iskoristii kao učešće za novi Honda automobil po najpovoljnijim uslovima.

Više o ponudi na www.honda-srbija.rs


Ime i prezime
Komentar