Auto Bild allrad nagrada za Jeep Wrangler

19. Jun 2020

Jeep Wrangler
Čitaoci specijalizovanog nemačkog časopisa za terenska i 4x4 vozila Auto Bild allrad ukazali su čast modelu Jeep Wrangler četvrtu godinu zaredom. Čitaoci časopisa proglasili su ovaj model najboljim „Terenskim vozilom po ceni od 35.000 do 50.000 evra“.

Ovo je prvi put da su čitaoci časopisa Auto Bild allrad izglasali model Wrangler ne samo kao njihov omiljeni uvozni automobil, nego kao uopšte najbolji automobil u svojoj kategoriji, pobedivši tako sve modele nemačkih proizvođača premijum automobila.

Ovaj rezultat potvrđuje privlačnost koju model Wrangler - naslednik modela Willys-Overland MB, prvog lakog 4x4 vozila na svetu - i dalje ima među ljubiteljima terenske vožnje i terenskih vozila, kao i vrednost koju oni pridaju autentičnosti i jedinstvenosti.

Auto Bild allrad anketa sprovodi se na godišnjem nivou, i poziva čitaoce da navedu svoje omiljene automobile raznih svetskih proizvođača. Ove godine, takmičilo se preko 218 modela u 10 kategorija. Po izboru čitalaca, kruna je otišla modelu Jeep Wrangler, kao najboljem svestranom automobilu kako na putu, tako i van njega.


Ime i prezime
Komentar