Jeep i Juventus slave šampionsku titulu

29. Jul 2020

FCA i Juventus
Postoje dva načina da se unapredi i obezbedi izvesno: promenom i kontinuitetom. U roku od samo nekoliko dana, brend Jeep i Juventus dali su konkretne primere ova dva različita kriterijuma.

Brend koji je zaslužan za stvaranje koncepta terenskog vozila (Sport Utility Vehicles – SUV) i koji je upravo predstavio nove modele Jeep Renegade 4xe i Compass 4xe, opremljene inovativnom plug-in hibridnom tehnologijom: beskompromisno hibridno rešenje upareno sa naprednim tehničkim sadržajem brenda Jeep, koje garantuje svoju dominantnost na svim terenima kao i manji uticaj na životnu sredinu.

S druge strane, Juventus je šampion kontinuiteta i ide jedinom stazom koju poznaje: stazom pobede. Crno-beli su osvojili fudbalski šampionat Serije A TIM 2019/2020, unapređujući svoju formu i postavljajući novi rekord u istoriji italijanskog fudbala. Crno-beli/Bianconeri su još bolji, još jednom su demonstrirali svoju naklonost brendu Jeep, oficijelnom sponzoru njihovih uzastopnih pobeda od sezone 2012/2013.

Kako bi proslavio ovaj podvig, Jeep je pokrenuo novu reklamnu kampanju, koji nosi naziv „Campioni in Carica“ (ita. u formi, na punjenju).

Ova poruka slavi i pobedu na šampionatu, i izlazak na tržište novih modela Jeep Renegade 4xe i Compass 4xe, prvih plug-in hibridnih terenskih vozila brenda Jeep.

I ove sportske sezone, pobednička kombinacija brenda Jeep i Juventusa – koja je osnovana i napredovala na osnovu zajedničkih vrednosti: autentičnosti i strasti, što je donelo šesnaest titula tokom osam sezona, uključujući šampionat Serije A, Kup i Superkup Italije u fudbalu –ispisala je nezaboravne stranice u istoriji italijanskog fudbala.

Pored uzastopnih titula, crno-beli su takođe prvi tim koji je zabeležio 1.600 pobeda u šampionatu Serije A, a i jedan od njihovih istaknutih igrača, Đanluiđi Bufon (Gianluigi Buffon), postavio je rekord učestvovanjem na 648 utakmica ovog italijanskog šampionata.


Ime i prezime
Komentar