Irena i Yaris Van

anaIrena (1992.) je iz Smedereva, završila je školu za ugostitelje, a sada studira hotelijerstvo. Zanimaju je ekstremni sportovi, bavi se paraglajderstvom i skijanjem na vodi. Završila je razne kurseve i ovladala veštinama kao što su crtanje, latino americki ples, dance i sl. Visoka je 173 cm, ima 65 kg, u horoskopu je vodolija/devica.


Ambicije su da završi fakultet, pronadje siguran posao i na kraju otvori svoj restoran u Smederevu na Dunavu. Modni stil je sportski i elegantan. Modni kreatori su Gucci, Reeplay i Suzana Peric. Roze i plava su boje koje voli, omiljeni cvet je durdevak. Parfem koji koristi je Jan Paul G. Gucci Rush 1. Omiljeni sport je kick box, a bavi se paraglajdingom i skijanjem na vodi. Navija za fudbalere Crvene zvezda. Voli sve životinje, ali izdvaja delfine.


Volela bi da upozna Beyonce, kao i da otputuje na neka od mesta kao što su Maldivi, Ibica, Pariz... Moda, zdravlje i lepota, sport... su sajtovi koje posecuje. Muzika koju sluša je R’n’B, rock i dance. Pesma koju najradije pevuši je Svetla grada (Colonia). Najradije jede morske plodove i rusku salatu, pije sangriju, a omiljeno voce ananas, jagode... ili vocna salata. Srecan broj 5, a dani sreda i subota. Devojka od milion dolara je knjiga koju preporucuje. Najmudrije što je cula je da upornost na kraju pobeduje. Omiljeni filmovi Prljavi ples i Slucajni prijatelji, a glumac Nebojša Glogovac.

U slobodno vreme cita, vozi rolere i pliva. Životni moto: Ne odustaj ni kada je najteže. Postignut uspeh su ostvareni svi ciljevi u životu. Divi se sportistima. O muškarcima misli da su svi isti, uz napomenu - cast izuzecima. Idelna veza je kada se partneri podržavaju, sve zajedno rešavaju i žive kao jedno. Muškarac iz snova je uporan, pažljiv, nežan, samouveren, hrabar i komunikativan. Prijatelji kažu da je osecajna, istrajna, uporna, komunikativna i veoma hrabra. Srecnom je cini paznja i lepa rec. Idealno mesto na kojem bi živela su Maldivi. Voliš da prica o ekstremnim sportovima, modi i sportu. Ne voli grube osobe, kao i nasilne i nepravdu. Plaši se smrti svojih voljenih.

KANDIDATKINJE 2012