Dacia letnja ponuda Plus 1

01. Jun 2020

Dacia

Dacia svojim kupcima uvek daje više, pa tako je i sada za sve one koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacia modela u toku juna, pripremila specijalnu ponudu koja podrazumeva:

•    Na tri godine redovne garancije, još jednu 1 godinu garancije dodatno
•    Jednu godinu dodatni osnovni servis
•    Jednu godinu kasko osiguranja
•    Prvu plaćenu ratu, za sve kupce koji se odluče za kupovinu putem Dacia finansiranja

U periodu trajanja akcije, svi kupci koji odaberu neki od proizvoda Dacia Finansiranja, ostvaruju pravo na plaćenu prvu ratu od strane Renault Nissan Srbija u ime kupca, po zaključenom ugovoru o kreditu ili lizingu, u saradnji sa OTP Banka i OTP Lizing. Kupac započinje svoju otplatu kredita od druge rate koja dospeva po planu otplate definisanom u ugovoru o kreditu ili lizingu.

Dacia Duster startuje cenom od 12.590 evra u verziji Essential tce 100, dok Dacia Sandero u verziji Essential 75 dolazi po fantastičnoj ceni od 8.690 evra .

Kao i do sada, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a u ponudi su kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u evrima sa kamatnom stopom 0,99 odsto za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 2,99 odsto za period otplate od 60 meseci.


Ime i prezime
Komentar