Dodatna garancija za motore Suzuki automobila

25. Nov 2019

Suzuki servis
Osim uobičajene trogodišnje fabričke garancije, Euro Sumar obezbedio je vlasnicima automobila Suzuki dodatnu garanciju na motor u trajanju od pet godina ili 160.000 pređenih kilometara

Kroz strateško partnerstvo sa ExxonMobilom, renomiranim proizvođačem maziva Mobil 1, Euro Sumar, uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala, za vlasnike novih, ali i korišćenih automobila ove marke obezbedio je dodatnu garanciju na motor. Produžena garancija važi za nove automobile, korišćene automobile koji su u sistemu fabričkog garantnog roka, kao i za one koji po isteku tog roka nastave s redovnim održavanjem u servisu Euro Sumara prema fabričkom rasporedu, a sa preporučenim Mobil 1 mazivima. To u praksi znači da nakon fabričkog garantnog roka od tri godine ili 100.000 pređenih kilometara, oni koji ispune pomenute uslove, imaju dodatnu garanciju na motor u trajanju od pet godina ili 160.000 pređenih kilometara.

Ovo je još jedna značajna korist za vlasnike Suzuki automobila koja ih podstiče da redovno održavanje automobila povere ovlašćenom servisu, opremljenom najmodernijim alatima, s visokostručnim osobljem koje će da ugradi samo originalne rezervne delove najvišeg kvaliteta, što je i apsolutni preduslov za ostvarivanje maksimalne bezbednosti vozača i putnika.

Euro Sumar je, rukovodeći se baš tim motivom, a na dobrobit kupaca starijih Suzuki automobila i dosadašnjih korisnika njegovih servisnih usluga, pripremio posebne pogodnosti - specijalne uslove servisiranja i prodaje neophodnih delova: servisne pakete za automobile starije od četiri (4+) i pet godina (5+). Oni koji poseduju Suzuki automobie starija od četiri godine, odnosno koji se odluče za program „4+“ ostvaruju popust od čak 30 odsto na sve mehaničarske i električarske usluge servisa, a oni čiji je automobil zašao u šestu godinu, u okviru programa “5+”, osim pomenutog popusta, mogu da računaju i na 20 odsto nižu cenu originalnih delova i 10 odsto popusta na motorna ulja.


Ime i prezime
Komentar