Tamara i Renault Scenic

anaTamara (1989.) je iz Jagodine, apsolvent je na Pedagoškom fakultetu. Ponekad radi i kao hostesa, a bavi se i horskim pevanjem. Planira da završi fakultet, nađe posao u svojoj struci i uspe kao foto model. Ima 52 kg, visoka je 172 cm, u horoskopu je dupli ovan. Učestvovala je na izborima lepote, a posebno izdvaja Izbor za mis u Gračanici, gde je ponela lentu Miss šarma. Modni stil je elegancija, voli belu boju, modni kreator Dona Karan. Parfem koji koristi je Cristina Agulera. Omiljeni sport je odbojka, ide redovno u teretanu i navija za Crvenu Zvezdu. Kućni ljubimac je papagaj, a omiljeni cvet ruža. Volela bi da upozna Vladu Georgijeva. Želela bi da otputuje u New York. Sajtovi koje posećuje su facebook, svet mode, sajtovi za izbore za mis. Muzika koju sluša je house i zabavna. Pesme koje najradije pevuši su sve balade Vlade Georgijeva.

Najradije jede piletinu i pije ceđenu pomorandžu, omiljeno voće su jabuke. Srećan broj je 11, a dan petak. Knjiga koju preporučuje je Zločin i kazna od Dostojevskog. Najmudrije što je čula: Ono što te ne ubije to te ojača. Omiljeni film je Ptice koje ne polete, a omiljeni glumac Leonardo Dikaprio. Slobodno vreme provodi u teretani.

Životni moto: Bitno je imati cilj u životu, bez cilja nema ni uspeha. Nema određenu definiciju uspeha. Divi se pejzažima Zlatibora. O muškarcima misli da su bića bez kojih žene ne mogu. Idelna veza je puno poverenja. Muškarac iz snova je crn, visok, sa svetlim očima, iskren i pun poverenja. Prijatelji je opisuju kao duhovitu osobu koja se uvek smeje. Srećnom je čini kada je sa ljudima koje voli i koji nju vole. Mesto na kojem bi živela nije bitno, bitno je da je sa ljudima koje voli. Voli da priča o određenim situacijama i životinjama. Ne voli laži. Plaši se mraka i visine.

KANDIDATKINJE 2012