Domaća premijera Opel Insignije Grand Sport

23. Mar 2017

Dragan NenadovićOpel privredni program na Salonu u Beogradu

 

Opelov štand na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu otvorio je danas Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju,. Pred publikom i novinarima šef Opela za ovaj region govorio o bitnim stvarima koje su se nedavno dogodile, ali i o važnim događajima koji nas čekaju u bližoj budućnosti.

 

Najveći deo njegovog govora odnosio se na novu Opelovu perjanicu koja je svetsku premijeru doživela pre samo dve nedelje u Ženevi. Posle nove Astre, koja je svetsku pretpremijeru imala u Beogradu, ovaj nemački proizvođač našoj publici ponovo daje privilegovan status kada je reč o prikazivanjima najvažnijih modela iz njihove flote, što govori o važnosti našeg tržišta za Opel. Činjenica je da je Opel povećao prodaju u prethodnoj godini na Evropskom, ali i na domaćem tržištu.

 

Potpuno nova Opel Insignia je u izuzetno dobroj formi. Poseduje izraženiju sportsku eleganciju velikog kupea nego što je to bio slučaj kod prethodne generacije. Njena kompletno nova arhitektura je čini beskompromisno prostranom. Bezbednost koju nudi je za primer, a komfor opravdava status istinske perjanice. Ne samo što Insignia impresionira svojim spoljašnjim linijama koje oduzimaju dah i „wellness“ atmosferom unutar kabinskog prostora, već ona pruža i najširi spektar inteligentnih tehnologija, počev od Opel IntelliLux LED® matriks farova i veoma sofisticiranog pogonskog sistema na sve točkove sa vektorisanjem obrtnog momenta, pa do ultramodernih sistema vozačke asistencije i prefinjenog „head up“ displeja. Sveukupno, nova Insignia Grand Sport impresionira sjajnom agilnošću, povećanim kabinskim prostorom i izuzetnim odnosom „uloženo-dobijeno“, što je čini ozbiljnim izazivačem čak i za pripadnike premijum brendova. Nova perjanica je takođe prvi Opel dostupan uz inteligentni pogonski sistem na sve točkove sa vektorisanjem obrtnog momenta. Još jednu novinu sa sobom donosi ovaj automobil vredan svačije pažnje, a koja će omogućiti kupcima da se dodatno istaknu sa svojom Insignijom. Reč je o novom Opel Exclusive programu koji klijentima dopušta izbor boje po sopstvenom ukusu iz neograničene palete. Pored izbora boje, na raspolaganju je odabir završne obrade, tj. Metalik, Biserni i Troslojni finiš za dodatnu personalizaciju i upadljivost.

 

Posetioci će na Opelovom štandu u Hali 4 Beogradskog sajma imati priliku da vide gamu Opel vozila gde će, jedna uz drugu, stajati nova Insignia Grand Sport, nova Astra i nova Astra Sports Tourer, Meriva, ADAM, Corsa, MOKKA X i Zafira. Ono šta će publici na ovom štandu biti interesantno, a što možda drugi izlagači nemaju, je svestranost i prisutnost vozila iz široke lepeze najrazličitijih modela, počev od razlike u segmentu kom pripadaju, pa na kraju i njihovom cenovnom rangu.


Ime i prezime
Komentar