Stanislava i Toyota Prius

anaStanislava (1987.) je iz Pančeva gde je završila Srednju tehnicku školu, a sada apsolvent Visoke turisticke škole. Odlicno poznavanje engleskog jezika, crtanje su znanja koja istice. Radi kao hostesa na sajmovima i dogadajima. Ima 57 kg, visoka je 174 cm, u horoskopu je strelac/škorpija. Planira da završi svoju školu i da se zaposli u struci.

Modni stil je sportska elegancija, boje koje voli su roze i crvena, modni kreator Verica Rakocevic. Parfem koji koristi je dolche vita, blue light. Bavi se pilatesom i fitnesom.

Navija za FK Partizan. Omiljena životinja je zec, a cvet božur.
Volela bi da upozna Džordža Klunia. Želja joj je da otputuje u Pariz. Sajtovi koje posecuje su facebook, aha.rs forum... Muzika koju sluša je house. Pesma koju najradije pevuši je neka poznata operska arija. Najradije jede lazanje i pije shwepes i bahama mama koktel, omiljeno voce su trešnje. Srecan broj je 24, a dan nedelja. Knjiga koju preporucuje je Kaluder koji je prodao svoj ferari. Najmudrije što je cula je „strpljen spašen’’. Omiljeni film je Neprocenjivo, a glumac Džordž Kluni. U slobodno vreme trenira, druži se sa prijateljima, cita knjige i putuje.

Životni moto: ono što te ne ubije, ojaca te. Za nju je uspeh biti zdrav, nasmejan i srecan.
Divi se svojim roditeljima. Za muškarce kaže da misli da su bica sa druge planete, ali mi ih ipak volimo. Idelna veza je ona gde postoji poverenje, ljubav i strast. Muškarac iz snova je obrazovan, uspešan, džentlmen, pozitivan, visok, zgodan i smed. Prijatelji je opisuju kao nasmejanu, pozitivnu, iskrenu, vaspitanu, devojku sa stavom. Srecnom je cini njena porodica. Idealno mesto na kojem bi živela je Beograd. Voli da prica o Vuku i Milici, malom bati i seki. Ne voli dvolicnost, laži i ogovaranja. Plaši se samo Boga!

KANDIDATKINJE 2012