Jeep Wrangler „4x4/SUV godine“

05. Nov 2019

Jeep Wrangler - SEMA 2019.
Jeep Wrangler nastavlja sa do sada neviđenom i kontinuiranom serijom uspeha u Las Vegasu jer je desetu godinu zaredom proglašen za najbolji  4x4 model/SUV na sajmu koji organizuje Asocijacija tržišta posebne opreme (SEMA - Specialty Equipment Market Association) u Las Vegasu.

Jeep Wrangler ostaje jedini automobil koji je osvojio ovu titulu još od pokretanja SEMA nagrada 2010. godine.

„Kao što nema granica kada su u pitanju mogućnosti modela Jeep Wrangler, isto se može reći i za mnoge opcije za njegovu personalizaciju“, kaže Mark Bosanac, direktor Mopar Service, Parts & Customer Care, FCA – Severna Amerika. „Ponosni smo i čast nam je što smo osvojili nagradu za 4x4 model/SUV godine već desetu godinu zaredom, što je dokaz ne samo postojanosti modela Jeep Wrangler već i strasnoj posvećenosti i kreativnosti postprodajnog tržišta, koje i dalje bira Jeep Wrangler kao savršenu osnovu za personalizaciju.“

SEMA nagrade, koje su ustanovljene 2010. godine, glavne su nagrade proizvođača originalne opreme (OEM) na ovom sajmu i one skreću pažnju na najzanimljivije, najprivlačnije automobile koji prikazuju i lansiraju delove za postprodajno tržište.

„Nije iznenađujuće što su učesnici SEMA Show proglasili Jeep Wrangler najboljim 4x4 modelom/SUV-om godine,“ kaže Kris Kersting (Chris Kersting), predsednik i izvršni direktor SEMA. „Sa toliko mogućih opcija, Jeep ostaje favorit po pitanju personalizacije. Njegova prilagodljivost je neograničena i odgovara kako svakodnevnoj tako i terenskoj vožnji.“

Prezentacija brenda Mopar na 15.000 kvadratnih metara na sajmu SEMA Show, koji će da se održi od 5. do 8. novembra, obuhvatiće 14 različitih prilagođenih automobila, uključujući „moparizovanu“ verziju modela Jeep Wrangler Rubicon, dobitnika SEMA nagrade, zatim  koncepta modela Ram 1500 Rebel OTG sa fokusom na terensku vožnju i redizajniranu verziju pikapa Dodge D200 iz 1968. godine.

Dobitnici nagrada SEMA za 2019. godinu

 

  • Car of the Year: Ford Mustang
  • Truck of the Year: Chevrolet Silverado
  • 4x4/SUV of the Year: Jeep Wrangler
  • Sport Compact of the Year: Audi RS 3
  • Powersports Vehicle of the Year: Polaris RZR

Ime i prezime
Komentar