Dragana i Opel Zafira

anaDragana (1992.) je iz Uba, završila je Srednju tehnicku PTT školu i sprema se da upiše fakultet. Bavi se manekenstvom. Ima 58 kg i visoka je 179 cm. U horoskopu je devica/lav. Planira da završi fakultet i napravi karijeru. Dobro kuva.

Modni stil je casual, a kreator Verica Rakocevic. Parfem koji koristi je Bvlgary Blue
Boja koju voli je zelena, a cvet ruža. Omiljena životinja je pas. Sport koji prati je fudbal, navija za Crvenu Zvezdu.

Volela bi da upozna Madonu. Želela bi da otputuje na put oko sveta.

Sajtovi koje posecuje su grupfacebook, twitter... Automobil koji bi volela da vozi je Opel Zafira, koju smo baš po njenoj želji i obezbedili za fotografisanje. Muzika koju sluša je pop, rok i sentiš. Grenade je pesma koju najradije pevuši.
Najradije jede testenine i pije limunadu, omiljeno voce je limun.

Srecan broj je 16, a dan petak. Možes, ako veruješ da možeš – je knjiga koju preporucuje.
Najmudrije što je cula: Živi svoj život i ne osvrci se na druge. Omiljeni film je Gotika, a filmski glumac Ešton Kucer. Slobodno vreme provodi u izlascima. Životni moto: Veruj u sebe. Za nju je uspeh svaki cin posle koga se osecaš ponosnim.

Divi se plemenitim, humanim ljudima. O muškarcima misli da su cesto iskreniji prijatelji od žena. Idelna veza je svaka veza ispunjena obostranom pažnjom, ljubavlju i razumevanjem. Muškarac iz snova je onaj koji ce znati da je osvoji.
Prijatelji kažu da je iskrena, zabavna, uvek raspoložena za dobru zabavu. Porodica i prijatelji je cine srecnom. Idealno mesto na kojem bi živela su Havaji. Voli da prica o prijateljima. Ne voli laž i prevaru, a plaši se mraka.

KANDIDATKINJE 2012