Novi prodajno-servisni centar Nissan u Kragujevcu

07. Jun 2019

Nikom Cars u Kragujevcu

Kompanija Nikom Cars proširila je svoju ponudu automobila i juče je  otvorila novi prodajno-servisni centar marke Nissan u Kragujevcu. Nikom Cars je nastao kao ćerka kompanije Nikom koja iza sebe ima 28 godina poslovanja i 130 zaposlenih i posluje na tri lokacije. 

 

Nikom Cars u savremeno uređenom prodajnom salonu površine 200m2 predstaviće najnovije modele automobila marke Nissan dok će brigu o održavanju, popravci automobila i prodaji rezervnih delova da vodi stručni tim servisera u radionici površine 150m2

 

Nissan salon opremljen je u skladu sa najvišim standardima i prilagođen savremenom kupcu. Unapređenja koja u Nissan salone donosi “new retail concept” praćena su sveobuhvatnim promenama u digitalnom okruženju i dodatnoj vrednosti za kupce. Fokus na dizajn, interaktivnost i tehnologiju utiče na poboljšanje iskustva kupovine.

 

Brojnim zvanicama obratio se Nikola Nikolić, direktor kompanije Nikom Cars koji se zahvalio kompaniji  Renault Nissan Srbija na poverenju i naglasio kapacitet i prednosti novog Nissan prodajno-servisnog centra opremljenog prema najvišim standardima kvaliteta i usluge. “Uz predanost i konstantno usavršavanje, pružićemo korisnicima vrhunsku uslugu tokom celokupnog prodajnog i post-prodajnog procesa”. 

 

Zvanicama se takođe obratio i Marjan Murn, direktor prodaje i marketinga Nissan Adriatic regije koji je tom prilikom izjavio kako je Nissan sada još bogatiji novim distributerom koji će kupcima olakšati kupovinu i servis Nissan automobila sada i u južnom delu Srbije.

 

Marjan Murn dodaje da “otvaranje novog distributivnog centra za Nissan znači i jačanje pozicije marke Nissan na srpskom tržištu, što je u skladu sa dugoročnom vizijom marke Nissan da postane najpoželjnija azijska marka u Evropi”.  


Ime i prezime
Komentar