Specijalni prodajni dani za Ford automobile

23. Apr 2018

Ford
Potencijalnim kupcima Fordovih automobila nudi se još  jedna mogućnost da po vrlo primamljivim uslovima, ali u ograničenom vremenskom periodu -  samo od 23. do 28. aprila, postanu vlasnici novog ili polovnog vozila. Tokom šest  prodajnih dana u devet centara u Srbiji očekuje ih ograničen broj vozila s popustima koji mogu da iznose i do 3.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Ova ponuda je atraktivna ne samo zbog znatno sniženih cena, već i zbog toga što će svi novi vlasnici koji se tokom specijalnih prodajnih dana odluče za novo ili polovno vozilo, imati i pet godina besplatne garancije.

Tokom specijalnih prodajnih dana nastavlja se s povoljnim uslovima finansiranja, koji se kupcima Ford vozila nude u saradnji s CA Leasingom: pravnim licima i još nekim kategorijama preduzetnika (advokatima, stomatolozima, notarima…) omogućena je kupovina novih automobila vrednosti do 40.000 evra bez učešća, a kupac može da, ako to želi, postane trajni vlasnik automobila plaćanjem 30% od njegove novonabavne vrednosti sa poslednjom otkupnom ratom. Recimo, za Ford Fiestu nove generacije, koja košta 11.290 evra (u dinarskoj protivvrednosti), prvo plaćanje iznosi 250 evra, jedini dodatni izdatak je godišnja kasko polisa koja se plaća odjednom.


Ime i prezime
Komentar