Andrea i Honda Civic

anaAndrea (1986.) je iz Bosanske Gradiške, živi i studira menadžment u Beogradu. Pored ambicije da završi fakultet i da se ostvari u svom buducem poslu, bavi se i modelingom od kojeg mnogo ocekuje. Visoka je 167 cm, a teška 55 kg, u horoskopu je rak/vaga. Modni stil je casual, sve ono u cemu se dobro oseca. Modni kreator Suzana Peric i Roberto Cavalli. Parfem koji koristi je Dolce i Gabbana Light Blue. Belo je boja koju voli, omiljeni cvet je orhideja. Ima ribice, ali je omiljena životinja papagaj.

Kad je rec o sportu, povremeno ide u teretanu, ali je sportska takmicenja ne interesuju i ne navija ni za jedan klub. Volela da upozna Majkla Daglasa. Želela bi da otputuje u Dubai i Kanadu. Sajtovi koje posecuje posveceni su upoznavanjima i zabavi. Domaci rock i strani hitovi su muzika koju sluša. Pesma koju najradije pevuši zavisi šta joj je tog dana „ušlo u uho“, ali najcešce je to neki pop. Najradije pije coca-colu, a jede šta stigne, omiljeno voce su maline. Srecan broj je 22, a dan nedelja. Knjiga koju preporucuje je Koliba. Omiljeni film je Pirati sa Kariba i normalno neizbežni Jonny Deep je omiljeni filmski glumac.
Slobodno vreme provodiš ponekad citajuci, a najradije spavajuci. Životni moto: Uzmi sve što ti život pruža... Uspeh je postici sve što želiš i što si poželeo! Divi se sebi i svom uspehu postignutom za kratko vreme. Na pitanje šta misli o muškarcima razvila je teoriju, ali je još doraduje. Idelna veza je veza puna ljubavi i poverenja. Muškarac iz snova je decko koji ce da je voli, ceni i poštuje onakvu kakva jeste, koji ume da je nasmeje. Prijatelji bi je opisali kao otkacenu, opuštenu i jako dobrog prijatelja. Srecnom je cine putovanja. Idealno mesto na kojem bi živela je neko tropsko mesto ili Tajland. Voli da prica o ženskim stvarima. Šta ne voliš ljude koji niu od reci. Plaši se brzine i neizvesnosti.

KANDIDATKINJE 2012