Subaru na najvećoj izložbi posvećenoj zaštiti životne sredine

09. Dec 2013

Subaru Levorg Concept
Fudži teška industrija, proizvođač automobila marke Subaru, objavila je da će kompanija učestvovati na jednoj od najvećih izložbi u Japanu posvećenoj zaštiti životne sredine, pod nazivom „Eko proizvodi 2013“, koja će biti održana tokom decembra.


Pod temom „Eko automobili mogu biti zabavni, više ekologije uz Subaru“, japanski brend će prikazati svoje napore u razvoju tehnologija zaštite životne sredine, kroz prezentaciju Subaru XV hibrid modela koji je izašao u junu i prototipa modela Levorg, koji je svoju premijeru imao na Salonu automobila u Tokiju. Posetioci izložbe imaće priliku i da isprobaju Subaru XV hibrid model, kako bi se bolje upoznali sa prednostima ovog vozila.

Subaru XV hibrid predstavlja prvo hibridno vozilo ovog brenda, prepoznatljivog po jedinstvenom iskustvu u vožnji. Poboljšanjem funkcija motora na ovom modelu, postignuta je dodatna ekonomičnost u potrošnji goriva uz glatko ubrzanje u vožnji. Jedinstveni pogon na sve točkove po kojem su Subaru vozila poznata, pruža izvanrednu upravljivost i superioran balans težine vozila.

Novi model sportskog automobila Levorg koji je predstavljen na Salonu automobila u Tokiju ove godine, pored užitka u vožnji, poseduje i praktične sposobnosti koje osiguravaju upravljanje vozilom bez stresa, čak i na dugim relacijama. Novorazvijeni 1,6 litarski motor sa direktnim ubrizgavanjem napravljen je tako da čak i pri naglom ubrzanju štedi gorivo. Pored toga, Levorg ima i novi sistem bezbednosti EyeSight, koji poboljšava sigurnost u vožnji upravljanjem pomoću kontrolnih funkcija koje poseduje. Napravljen po najnovijim tehnologijama, Levorg predstavlja novu generaciju vozila marke Subaru.


Ime i prezime
Komentar