Jelena i Lexus CT 200h

anaJelena (1992.) je iz Pančeva, završila je Medicinsku školu i sada studira Visoku zdravstvenu školu. Uz put je završila i baletska školu. Planira da završi školu i da se zaposli u struci. Visoka je 176 cm, ima 58 kg, u horoskopu je jarac/ovan.

Modni stil je šarenolik, voli neobicne stvari koje kombinuje sa jednostavnijim. Modni kreator D&G. Crveno je boja koju voli. Parfem koji koristi je Escada Esspcialy. Omiljeni sport je macevanje, a bavila se dugo baletom. Navija za fudbalere Crvene Zvezde. Omiljena životinja je engleski buldog, a cvet ruža.
Andriana Lima je neko koga bi volela bi da upozna. Želela bi da otputuje u Dubai. Facebook je destinacija na internetu. Sluša stranu i našu muziku, a pesma koju najradije pevuši je Only girl, Rihanna. Voli u Mek-u da pojede big mac obrok, omiljeno voce je kivi. Srecan broj je 5, a dan petak. Knjiga koju preporucuje je Tri metra iznad neba. Omiljeni film Titanik, a glumac Bred Pit.

Slobodno vreme provodi u izlascima sa drugaricama u šetnju. Životni moto: Osmeh je jedna kriva linija koja ispravlja mnoge stvari. Za nju je uspeh da ostvari sve što je zamislila. Divi se uspešnim osobama.O muškarcima kaže: lepi, zgodni, neophodni...
Idelna veza je ona koja se bazira na poverenju. Muškarac iz snova je crn, visok, zgodan. Vedra i nasmejana - definišu je prijatelji. Srecnom je cini njena porodica i kuma. Idealno mesto na kojem bi živela je Majami. Voli da prica o svemu. Ne voli laž i dvolicne ljude. Plaši se grmljavine.

KANDIDATKINJE 2012