Toyota 86 GT Black Limited

18. Mar 2020

Toyota 86 GT Black LimitedToyota 86 GT Black LimitedToyota 86 GT Black Limited


Japanski proizvođač automobila Toyota upravo je napravio vrlo specijalno ograničeno izdanje jednog od najznačajnijih sportskih modela ove kompanije - Toyota 86. Nazvanog jednostavno 86 GT Black Limited, elegantni sprinter sledi tradiciju svog prethodnika ne nudi ništa drugo nego najbolje iskustvo za volanom.

Uglađeni aerodinamični oblici, masivno zadnje krilo, istaknuti prednji i zadnji branici i impresivni dodaci upotpunjeni su intenzivnom crnom bojom karoserije.

Zahvaljujući ovoj boji, Toyotini dizajneri uspeli su da istaknu eleganciju i neviđene performanse automobila, umesto da naglase njegovu lepotu. Uostalom, to je sportski automobil, a najvažnije su mu karakteristike koje se odnose na njegove mogućnosti na putu.

Pored skromnih crnih oblina, Toyiota 86 GT Balck Limited dolazi na bronzanim 17-inčnim naplatcima, posebno razvijenim Sachs amortizerima i upečatljivim crvenim Brembo kočnim čeljustima.

Jednostavna linija dizajna spoljašnjosti probila se u prostrani kupe dvosed. Najvidljivija je u raskošnom tapacirungu u tamnim dezenima, sportskim sedištima i upravljaču.

Luksuzni detalj je vezeni natpis „Black Limited“, postavljen na nekoliko mesta u unutrašnjosti. Ograničena serija Toyota 86 GT Balck biće proizvodena u ediciji od samo 86 jedinica. Ono što je posebno u tome je to što će 43 od tih 86 automobila da dobije manuelni menjač, dok je ostatak opremljen automatskim.


Ime i prezime
Komentar