Toyota na šestom BG Car Show

12. Mar 2018

Toyota
Toyota Srbija će na tradicionalnoj automobilskoj manifestaciji, na štandu u areni Hale 1 Beogradskog sajma, izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na tržištu Srbije.

Zvezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu biće novi model Land Cruiser, legendarni terenac u novom osveženom izdanju. Sa 65-godišnjom tradicijom na neravnim podlogama, Land Cruiser je i dalje jedinstven u svom segmentu zbog jedinstvenog kvaliteta, izdržljivosti i pouzdanosti, visokog nivoa luksuza, prestiža i udobnosti.  Land Cruiseru će se pridružiti Toyota Hilux. Od kada je predstavljen 1968. godine, ovaj legendarni pikap ostavlja trag gde god da pođe. Redizajnirana šasija i struktura karoserije garantuju izdržljivost, a u kombinaciji sa atraktivnim novim dizajnom, kabinom visokog kvaliteta i poboljšanim vučnim karakteristikama, novi Toyota Hilux je pikap bez premca.

Toyota je pionir i već 20 godina lider u elektrifikaciji, sa svojom ponudom hibridnih vozila. Na štandu u Hali 1 biće izloženi i Toyota C-HR, potpuno novi model u hibridnoj verziji, kao i RAV4, tvorac SUV segmenta, opremljen hibridnim pogonom.

Posetioci predstojeće izložbe automobila u Beogradu imaće priliku da se upoznaju i sa novim modelom Yarisa, Toyotinog bestselera u Srbiji, koji će da bude predstavljen u dve različite verzije opreme. Eksponate iz putničkog programa upotpunjuju i aktuelne verzije Aurisa i Corolle, u specijalnim paketima opreme po akcijskim cenama.

Tako na primer Toyota Auris u atraktivnom paketu opreme Black Edition, po ceni od 15.990 evra, pored bogate standardne opreme (automatski klima uređaj, Toyota Touch 2, 7“, kamera za vožnju unazad, tempomat, 17“ aluminujumski naplaci) uključuje i metalik boju, sedišta u kombinaciji tkanine i Alcantare, zatamnjena zadnja stakla, zatim krov, zadnji spojler, Shark antenu i spoljne retrovizore u crnoj boji.

Dodatne  informacije na sajtu Toyote Srbija: http://www.toyota.rs


Ime i prezime
Komentar