Volvo osvežio S90 i V90

21. Feb 2020

Volvo V90Volvo S90
 
Dizajneri su spoljašnjost i napred i pozadi obogatili brojnim sofisticiranim elementima kao što su nova svetla za maglu, novo dizajnirani spojler i novi donji prednji branik. Cross Countri Performance izdvaja se po potpuno novim zadnjim svetlima, uključujući i karakteristično LED osvetljenje i sekvence.
 
U kabini najveća je promena uvođenje poboljšanog zvučnog sistema Bovers & Vilkins (unapređeno pojačalo, funkcija automatskog poništavanja buke i novi raspored zvučnika) i novi senzor za čestice vazduha PM 2.5. Prvobitno razvijen za kinesko tržište, filter vazduha je sada dostupan i na ostalim tržištima širom sveta, omogućavajući vozačima da preko centralnog ekrana prate kvalitet vazduha u automobilu. U isto vreme, ima i funkciju pročišćavanja vazduha kojom se za nekoliko minuta uklanjaju gotovo sve sitne čestice iz kabine.

U tehnologiji vožnje Volvo-ovi programeri sada su dogradili čitav asortiman motora uz opciju izbora mekog hibridnog sistema od 48 V, čime su povećali paletu elektrifikovanih automobila u ponudi švedskog proizvođača.


Ime i prezime
Komentar