Ana i BMW 3

ana-bmw3-bmw
 Sklad koji mami uzdahe


Da automobili marke BMW izmamljuje i muške i ženske uzdahe opšte je poznato. U ovom slučaju, to se podrazumeva, jer ne samo da je u pitanju najnovije izdanje Serije 3, sajamski premijerni model, nego i izuzetna Ana.
Miss fotogeničnosti u izboru za najlepšu beograđanku pre dve godine. Rođena je 1982. godine u Beogradu, a sazvežđa koja su tada dominirala su vaga i jarac. Visoka je 178cm, teška 56 kg, idealnu liniju postiže treninzima i bavljenjem fitnesom, a nije zanemarljivo ni to što studira DIF. Normalno da je i njen omiljeni modni stil sportski, međutim, modni kreator kojeg ceni je Dragana Ognjenović, a crna i bela su boje koje preferira. Ima vozačku dozvolu i bez premišljanja na pitanje šta bi najradije vozila odgovara: X5! S obzirom da je vešto izlazila na kraj sa trojkom i pri većim brzinama, obećali smo joj i test vožnju ovog BMW-ovog luksuznog terenca.
Životni moto je da svako treba da ima svoj cilj u životu, njen je da završi fakultet. Idealna veza je kada se dve osobe razumeju i podržavaju u svemu, smatra Ana. Kod ljudi ne voli laž, licemerje i dvoličnost. Prijatelji je doživljavaju kao upornu, izdržljivu i ambicioznu osobu.

KANDIDATKINJE 2005