Jelena i Laguna


 Laguna na Avali


Jelena je rođena u Beogradu 1983. godine, u horoskopu je dvostruki blizanac. Visoka je 181 cm i ima 59 kg. Obožava mobilne telefone i ima uzrečicu "opušteno". Nova Renault Laguna se dopro uklopila uz opuštenu Jelenu. Ona je tehničar za pejsažnu arhitekturu, ali studira poslovnu informatiku. Za internet kaže da je njena svakodnevnica, u svakom pogledu. Planira da jednog dana postane programer Bila Gejtsa. Volela bi da upozna Torvalda Linusa.
Omiljene boje su plava i crna. Odeva se sportski, ali od modnih kreatora ceni modele koje kreira Rocco Barocco. Omiljeni parfemi su joj Valentino, Davidoff i D&G. Navija za Crvenu Zvezdu i bavi se mačevanjem. Volela bi da otputuje u Pariz. Preporučuje knjige Sto godina samoće i Sofijin svet. Omiljeni film je Lice sa ožiljkom, a podrazumeva se da je najbolji Al Paćino.
Na pitanje šta je za nju uspeh odgovara: afirmacija samerljiva u novcu. Na isti način zvuči i životni moto: napraviti što više para. Prijatelji za Jelenu kažu da je prijatna, komunikativna, dobra…drug od poverenja. Za muškarce kaže da se bez njih ne može, a kada je idealna veza u pitanju - traži se. Ne voli ljude koji je smaraju i postavljaju isuviše pitanja. Pomislili smo da se to odnosi i na nas, pa nismo više ništa pitali!

KANDIDATKINJE 2005