Ružica i Chevrolet Aveo

anaRužica Veljkovic (1991.) je iz Beograda, trenutno radi u jednoj sportskoj radnji, završila Školu za dizajn tekstila. Volela bi da upiše dizajn i da postane stilista. Završila je obuku za manekene, ucestvovala je na nekoliko izbora lepote. Od posebnih znanja izdvaja glumu i ples. Ima 52 kg, visoka je 174 cm, u horoskopu je riba/bik. Modni stil je eelegantan, modni kreatori Versace, Roberto Cavalli, Richmond...

Svetlo plava i crna su boje koje voli. Armani Code Luna je parfem koji koristi.

Kad je rec o sportu ide u teretanu, ali voli atletiku. Navija za fudbalski klub Patizan.
Omiljene životinje su macke i rakuni, medu cvecem to je ruža. Volela bi da upozna Enrikea Iglesijasa. Želela bi da otputuje u Dubai i Istanbul. Muzika koju sluša je house i klubska muzika, ali voli i grcku muziku. Ovu poslednju i peva po malo.

Najradije jede lignje i pije cedjenu pomorandžu, omiljeno voce su lubenice i trešnje.
Srecan broj je 3, a dan sreda. Knjiga koju preporucuje je Mi deca sa stanice Zoo.
Omiljeni film Kocka, omiljeni filmski glumac Ben Aflek. Slobodno vreme provodi u vožnji rolera i odlascima na treninge. Životni moto: Nikad ne odustaj.

Na pitanje šta je za nju uspeh, kaže: Dosta toga, ali najviše, kada se trudiš i uspeš u nečemu. Za muškarce kaže da su divna stvorenja.

Idelna veza? - Imala sam ih više... Muškarac iz snova - ništa posebno, zaljubih se u svakog trećeg! Teško da može da se divi necemu... Prijatelji kažu da je zanimljiva, pomalo agresivna i drska. Srecnom je cine roditelji, sestre i naravno baka.

Idealno mesto na kojem bi živela je Pariz. Voli da prica o svemu, bilo koja tema samo da je zanimljivo. Ne voli poremecene ljude i alapace. Plaši se crva i nekih bubica.

KANDIDATKINJE 2012