Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio automobil godine

29. Jan 2020

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio treću godinu zaredom osvoja nagradu magazina What Car? u kategoriji automobila s najboljim performansama u okviru nagrade Automobil 2020. godine.“

Model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio osvojio je nagradu magazina What Car? u kategoriji automobila s najboljim performansama (Performance Car of the Year) u okviru nagrade Automobil godine 2020. Legendarni Quadrifoglio dokazao je svoj prestiž još jednom, a Giulia je uspela da se izbori s ozbiljnom konkurencijom u svim cenovnim kategorijama.

Model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio osvojio je tim stručnog žirija magazina What Car? svojom kombinacijom dinamike vožnje i izvanrednog, moćnog i prilagodljivog aluminijumskog motora, koji ga čini savršenim za svakodnevnu vožnju.

Stiv Hantingford, urednik magazina What Car?, o modelu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: „Treću godinu zaredom, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio izabran je za automobil godine magazina What Car?, za Performance Car of the Year, iz vrlo dobrih razloga. Veliki deo njegove privlačnosti potiče od 2,9-litarskog V6 Bi-Turbo motora, koji su razvili stručnjaci brenda Ferrari. Međutim, uprkos stvarnoj snazi od 510 KS i pogonu na zadnjim točkovima, nije u pitanju čudovište od automobila. Trakcija je odlična, u svim klimatskim uslovima. Promena stepena prenosa uvek je glatka, pa duga putovanja protiču komforno, što čini model Giulia automobilom koji može da se koristi svaki dan.  Motor od 510 KS i 600 Nm omogućava automobilu maksimalnu brzinu od 307 km/h, ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 3,9 sekundi."

Arno Lekler, izvršni direktor FCA UK, izjavio je: „Osvajanje ove nagrade treću godinu zaredom potvrđuje kvalitet truda koji je uložen u stvaranje modela Giulia Quadrifoglio, koji iz godine u godinu dobija potvrdu da je istinski super-automobil.“

Za više informacija o nagrađivanoj gami Alfa Romeo Giulia, posetite http://www.media.fcaemea.com/em-en/alfa-romeo


Ime i prezime
Komentar